Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bı o kadarda gitmesi gereken var kadroda nasıl birşeyin içine düştük arkadaş biran önce yaz gelsede yönetim değişse yapilansak

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

5 ay sonra Belhanda, Linnes, Donk, Saracci, Etebo, Emre Akbaba, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Şener hepsinin sözleşmesi bitiyor. Düzgün kullanabilirsek bizim için büyük fırsat olur. Bu arada Muslera'nın da sözleşmesi bitiyor ama nedense sadece Belhanda ve Emre'nin sözleşme uzatılacağı haberleri çıkıyor.

Hasta ve yorgun Başkan, iki kelimeyi biraraya getiremeyen vasıfsız futbol şube sorumlusu, egosu arşa ulaşmış canımız ciğerimiz hocamız ve ciddiyetsiz, kalitesiz futbolcu grubuyla şu an olduğumuz yer bile bence başarılıdır. Sene sonunda ilk beşe giremez bu takım görürsünüz

Sezon başı yapmadıkları hamlelerle yönetimin şampiyonluğu peşkeş çektiğine dair ithamım vardı. Bu transfer sürecinde hocanın söylemlerine istinaden belki bir şeyler değişir ümidi içindeydim lakin bunların bir halt yapacağı yok. Cidden yeter artık. İstifa etmeleri yapacakları en büyük hizmet olur.

6 ay sonra Belhanda, Linnes, Donk, Saracci, Etebo, Emre Akbaba, Emre Taşdemir, Ömer Bayram, Şener hepsinin sözleşmesi bitiyor. Düzgün kullanabilirsek bizim için büyük fırsat olur. Bu arada Muslera'nın da sözleşmesi bitiyor ama nedense sadece Belhanda ve Emre'nin sözleşme uzatılacağı haberleri çıkıyor.
onlar medyanın oyunlardır, Muslera ile maaşı düşürüp yaparız diğerleri tamamı doldurmuş miadını , inşallah olmaz ama hoca Ömer Bayrama yaptırır yeni sözleşme tahminimce ,

Hasta ve yorgun Başkan, iki kelimeyi biraraya getiremeyen vasıfsız futbol şube sorumlusu, egosu arşa ulaşmış canımız ciğerimiz hocamız ve ciddiyetsiz, kalitesiz futbolcu grubuyla şu an olduğumuz yer bile bence başarılıdır. Sene sonunda ilk beşe giremez bu takım görürsünüz
25 gün sonra transfer sezonu kapandığında belli olur ama hiç transfer yapmazlarsa şimdiki kadro ilk 5'e zor girer

KALeci çok büyük fark profesyonel olmasa da altyapıda top oynadım zamanında 2-3 tane kaleci kurtarılmaycak top çıkarınca ister istemez düşüyüror seni de bu sefer atamaycağım psikolojisiyle saçma sapan vuruyorsun toplara.Musleranın öyle çıkardığı çok top vardır mesela

Lig şampiyonumuz bile şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor artık Türk futbolu bitti ligde şampiyon olmanın pek bir esprisi kalmadı UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için zaten ligi 5. bitirsek yeterli bırakalım şampiyonluk kovalamayı

KALeci çok büyük fark profesyonel olmasa da altyapıda top oynadım zamanında 2-3 tane kaleci kurtarılmaycak top çıkarınca ister istemez düşüyüror seni de bu sefer atamaycağım psikolojisiyle saçma sapan vuruyorsun toplara.Musleranın öyle çıkardığı çok top vardır mesela
Evet karşıda Muslera olunca forvetler de mala bağlıyordu

Tabii oyuncuya da bağlı.

Penaltı canavarı Altay'a Babacar'ın taşşak geçerek attığı penaltı buna örnek.

A spor son dakika geçiyor. Özil; şikecilerde. Uyu Abdürrr uyuu.

Lig şampiyonumuz bile şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor artık Türk futbolu bitti ligde şampiyon olmanın pek bir esprisi kalmadı UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek için zaten ligi 5. bitirsek yeterli bırakalım şampiyonluk kovalamayı
babam 70 yaşında futboldan pekte anlamaz , geçen Galatasaray yendi dedim , dediki , ya oğlum sen ne anlatıyorsun yahu , Türkiye'de futbol biteli 10 seneyi geçmiş boşversene

Geçen transfer dönemi bittiğinde bir haber geçmişti siteler. "Galatasaray yönetimi devre arası şimdi yaptığı hatayı tekrarlamayacak." diye bizler de dalga geçtik haliyle ama zaman çabuk geçiyor geldik devre arasına görüyorum ki hatalardan ders alınmamış.

Çünkü yönetimin işi bellidir, senin transfer ihtiyacın olduğu Ekim ayından beri belli, sen geliyorsun transfer açılmış yeni yeni görüşmeler yapıyorsun veya yapmıyorsun haberimiz bile yok. Bunun adı kimse gocunmasın düşmanlıktır, kimseye iftira atmak istemiyorum ama mevcut yönetim siyaset tarafından ablukaya alınmış olabilir zaten en ufak bir temsil yetenekleri yok yani siz biraz durun önce Göksel sonra Koç'u şampiyon yapalıma aracı olmuş olabilirler kimse kusura bakmasın.

Fatura borcu ödeyemeyen BJK bile adam alırken (kimi aldıkları önemsiz) GS gibi son 10 yılda 5 şampiyonluk almış defalarca CL katılmış başında Terim olan takımın boş mevki ile lige girmesi aklıma başka bir şey getirmiyor varsa aklına başka bir şey benim görmediğim lütfen söyleyin. Kimse boş mevkimiz yok demesin Taylan'ın da Emre Kılınç'ın da Ömer Bayram'ın da Feghouli'nin de mevkileri dışında oynadığını hepimiz bal gibi biliyoruz bunu gerçekleştiren ise bizden daha fazla GS'li olan Terim, başka hiç bir hoca uğraşmazdı bile bunlarla.

Malatyaya Adem konusunda biz zorluk ciksrmadik onlards bize cikarmasin ucyuz besyuz ne veriyorsak kabul etsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt