Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim transfer olursa olur olmazsa olmaz modunda takılıyor.
Ağızlarını havaya açmışlar bekliyorlar acaba teklif gelir de satış yaparmıyız diye.

5CA5ECBD-FD49-4901-8EEE-B4A59F479564.webp
Şuan da hocamız.

Stopere Mario Vuskovic- Giannis Michailidis

Sol kanat Christos Tzolis sağa Zeljko Gavriç

Sağ bek Bilal Ceylan(İsmail Çokçalış) Santrafor Ali Akman

Luyi&Marcao’yu satıp şu çocukları toplayabilirdik..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arka arkaya 2 kez şampiyon olduk ve her zaman ki gibi her başarımızdan sonra bunu sürdürebilir yapmayı beceremediğimiz için bugün geldiğimiz yer bize müstahak.

Hala Belhanda ile uğraşıyoruz

Adamlar Mesut' u getiriyor

Mesut için antreman eksiği yok diyorlar ulan geçen marttan beri adam top yüzü görmedi antremanla o vücut nasıl dinç kalacak. Zaten yumuşak çıt kırıldım bi adamdı şimdi yaşı da 32 bu sene katkıyı lig sonuna doğru vermeye başlar. Bu gevşek yönetim acil 3 tane kalite hücumcu alması lazım o zamana kadar farkı koymak lazım

Gençler maçını kazanıp 2 transfer açıklasak kendimize geliriz ama modumuzu öyle düşürdüler ki hiç umutlu olamıyoruz.

Feldkamp'tı. Hatta ısrarla Barusso'yu sağ bek, Stoperlerden birini de (Servet, Emre Aşık vs) ön libero oynattığı için kovulmuş, son 6 haftayı Cevat hocayla bitirip şampiyon olmuştuk.
Penaltidan gol attigi bir mac vardi o macta Feldkamp mi vardi 5-1 yenilmistik

Geçen transfer dönemi bittiğinde bir haber geçmişti siteler. "Galatasaray yönetimi devre arası şimdi yaptığı hatayı tekrarlamayacak." diye bizler de dalga geçtik haliyle ama zaman çabuk geçiyor geldik devre arasına görüyorum ki hatalardan ders alınmamış.

Çünkü yönetimin işi bellidir, senin transfer ihtiyacın olduğu Ekim ayından beri belli, sen geliyorsun transfer açılmış yeni yeni görüşmeler yapıyorsun veya yapmıyorsun haberimiz bile yok. Bunun adı kimse gocunmasın düşmanlıktır, kimseye iftira atmak istemiyorum ama mevcut yönetim siyaset tarafından ablukaya alınmış olabilir zaten en ufak bir temsil yetenekleri yok yani siz biraz durun önce Göksel sonra Koç'u şampiyon yapalıma aracı olmuş olabilirler kimse kusura bakmasın.

Fatura borcu ödeyemeyen BJK bile adam alırken (kimi aldıkları önemsiz) GS gibi son 10 yılda 5 şampiyonluk almış defalarca CL katılmış başında Terim olan takımın boş mevki ile lige girmesi aklıma başka bir şey getirmiyor varsa aklına başka bir şey benim görmediğim lütfen söyleyin. Kimse boş mevkimiz yok demesin Taylan'ın da Emre Kılınç'ın da Ömer Bayram'ın da Feghouli'nin de mevkileri dışında oynadığını hepimiz bal gibi biliyoruz bunu gerçekleştiren ise bizden daha fazla GS'li olan Terim, başka hiç bir hoca uğraşmazdı bile bunlarla.
Bence de bi gariplik var transfer yapmama konusunda üç büyükler içinde durumu en iyi olan biziz en fazla limit bizde en müsait olan biziz ama transfer yapılmıyor bi tutturmuşlar yok ffp yok ceza yeriz yok bilmem ne bjk fatura ödeyemiyor batık durumda transferler yapıyor fb 18 adam aldı üstüne mesudun peşinde onlara birşey olmuyor ama biz iki adam alamıyoruz şimdi 1 şubata kadar süre var gerekli 3-4 adamı aldılar aldılar almazlarsa benim de aklıma başka şeyler gelecek transfer yapmamak şampiyonluğu bile isteye satmaktır asıl ilginci hocanın da sesi çıkmıyor anlaşılması zor bi durum gerçekten

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arsenal ile anlasmak zor degil zaten göndermek istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt