Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener mesutu almış bein de yazmış dün akşam buradan dönmez gibi.. mesuttan ziyade beni endişelendirecek hamle irfancani alıp vedatı kiralamalari olur.. ozan satılacak gibi bu hamleleri rahatlıkla yapabilirler..
Bizim transfer nöbetinde fbyi karagümrüku antepi konuşmamız da ayrı komedi ne hallere düştük yaprak kimildamiyor

Mesut transferinden çok irfancan alınırsa zaten bizim Selçuğu aldığımızdaki gibi takıma etki edebilir.

Çöplerle sözleşme yenilerken bir de tören patlatın başkanda konuşur ne güzel inan edin bugün çok güzel bir gün diye bir kulüp bu kadar saçma sapan nasıl yönetilir inanılır gibi değil ...

onyekuru,ahmed musa,kalu,seri transferleri seviye atlatır irfancan falan hikaye feghouli,emre kılınç gibi isimleri merkezde kullanırız harbi kanat oyuncuları lazım bize tabi omarın durumuna göre sağ bek transferine bakılır..

----------muslera-------------
linnes ??? marcao saracchi
------seri-----taylan---------
kalu------feghouli-----henry
----------a.musa----------
al sana fişek gibi kadro yemişim pas oyununu kanatlardan uçarız her türlü..

Akli basinda becerikli bi yönetim olsa idi transferin ilk gününde transferleri aciklardi, para yoksa ffp diyorsan satarsin kiralarsin kaynak yaratirsin sponsor bulursun. Bu beceriksizler bi yerlerden talimat almiş gibi bir sey yapmiyorlar.Bunlar hain benim gözümde

onyekuru,ahmed musa,kalu,seri transferleri seviye atlatır irfancan falan hikaye feghouli,emre kılınç gibi isimleri merkezde kullanırız harbi kanat oyuncuları lazım bize tabi omarın durumuna göre sağ bek transferine bakılır..

----------muslera-------------
linnes ??? marcao saracchi
------seri-----taylan---------
kalu------feghouli-----henry
----------a.musa----------
al sana fişek gibi kadro yemişim pas oyununu kanatlardan uçarız her türlü..
Her fikre saygılı olmakla beraber ki ben Seri’yi Galatasaray da istiyorum da. Bu saydığın adamların hiç biri şuanda kendi takımlarında oynamıyor. Mevkisel olarakta aralarında bir benzerlik yok ama Avrupa ligine baktığımızda İrfan Can hepsinden daha değerli ve kıymetli. Hem yerli hemde çok iyi bir oyuncu. Taylan’la beraber seviye atlarız. Ve İrfan Can artık gördüğümüz kadarıyla Başakşehir’de artık oynamak istemiyor. Ondan dolayı da performansını göstermiyor ligte. Halbuki Avrupa liginde çok iyi maçlar çıkardı.

Akbabayla Ömerin sözleşmesini uzatan da buna onay veren de açık açık ihanet ediyor kulübe. Ne diye besliyoruz bu amatör seviye topçuları yahu hayır kurumu mu bu kulüp çar çur ediliyor bu paralar ? Süzme gerizekalılık başka bir şey değil bu. Bıktırdılar artık takip makip etmem daha , zerre tahammülüm kalmadı bu tarz aptallıklara bir taraftar olarak. Ulan millet nerede biz neredeyiz ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt