Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akli basinda becerikli bi yönetim olsa idi transferin ilk gününde transferleri aciklardi, para yoksa ffp diyorsan satarsin kiralarsin kaynak yaratirsin sponsor bulursun. Bu beceriksizler bi yerlerden talimat almiş gibi bir sey yapmiyorlar.Bunlar hain benim gözümde

Limite rağmen kılıfına uydurup çatır çatır oyuncu alanlar var Başkan Rahatsız ise Bıraksın 1,5 senedir yok ortada zaten.

Bu arada bilmiyorum ama şu Malatyaspor’dan Yusuf be Benjamin Tetteh’i almalıyız. Yusuf’u şimdi alsakta Benjamin sezon sonunda da alınabilir.Ben şahsen beğendim.
Taylan
Yousouf-İrfan Can
veya
Taylan
Seri-İrfan Can
veya
Seri
Taylan-İrfan Can​

Bu arada bilmiyorum ama şu Malatyaspor’dan Yusuf be Benjamin Tetteh’i almalıyız. Yusuf’u şimdi alsakta Benjamin sezon sonunda da alınabilir.Ben şahsen beğendim.
Taylan
Yousouf-İrfan Can
veya
Taylan
Seri-İrfan Can
veya
Seri
Taylan-İrfan Can​
yusuf bence de kaçırılmamalı

Geçen transfer dönemi bittiğinde bir haber geçmişti siteler. "Galatasaray yönetimi devre arası şimdi yaptığı hatayı tekrarlamayacak." diye bizler de dalga geçtik haliyle ama zaman çabuk geçiyor geldik devre arasına görüyorum ki hatalardan ders alınmamış.

Çünkü yönetimin işi bellidir, senin transfer ihtiyacın olduğu Ekim ayından beri belli, sen geliyorsun transfer açılmış yeni yeni görüşmeler yapıyorsun veya yapmıyorsun haberimiz bile yok. Bunun adı kimse gocunmasın düşmanlıktır, kimseye iftira atmak istemiyorum ama mevcut yönetim siyaset tarafından ablukaya alınmış olabilir zaten en ufak bir temsil yetenekleri yok yani siz biraz durun önce Göksel sonra Koç'u şampiyon yapalıma aracı olmuş olabilirler kimse kusura bakmasın.

Fatura borcu ödeyemeyen BJK bile adam alırken (kimi aldıkları önemsiz) GS gibi son 10 yılda 5 şampiyonluk almış defalarca CL katılmış başında Terim olan takımın boş mevki ile lige girmesi aklıma başka bir şey getirmiyor varsa aklına başka bir şey benim görmediğim lütfen söyleyin. Kimse boş mevkimiz yok demesin Taylan'ın da Emre Kılınç'ın da Ömer Bayram'ın da Feghouli'nin de mevkileri dışında oynadığını hepimiz bal gibi biliyoruz bunu gerçekleştiren ise bizden daha fazla GS'li olan Terim, başka hiç bir hoca uğraşmazdı bile bunlarla.

Daha dün yazdım bugün Akbaba ile sözleşme imzaladılar hadi çıksın bir allah'ın kulu bana inandırsın ki bu yönetim artniyetli değil.

Futbolda doğruları yaparsan şans yanında olur, yapmazsan belanı bulursun. Belamızı bulacağız bu gidişle.

Her fikre saygılı olmakla beraber ki ben Seri’yi Galatasaray da istiyorum da. Bu saydığın adamların hiç biri şuanda kendi takımlarında oynamıyor. Mevkisel olarakta aralarında bir benzerlik yok ama Avrupa ligine baktığımızda İrfan Can hepsinden daha değerli ve kıymetli. Hem yerli hemde çok iyi bir oyuncu. Taylan’la beraber seviye atlarız. Ve İrfan Can artık gördüğümüz kadarıyla Başakşehir’de artık oynamak istemiyor. Ondan dolayı da performansını göstermiyor ligte. Halbuki Avrupa liginde çok iyi maçlar çıkardı.
içinde bulunduğumuz durumdan ve beceriksiz yönetimimizden dolayı anca böyle durumdaki adamları alabiliriz(onuda becerebilirlerse tabi) irfancan bizim için imkansıza yakın,o paraları vermemiz mümkün değil o yüzden konuşmak bile gereksiz ki büyük fark yaratacak oyuncu olduğunu da düşünmüyorum yani gelse şampiyon yapar demem..

Ali Naci galiba İrfan Can,Galatasaray da oynamak istiyor diye bişeyler demiş. Eğer Başakşehir 7 istemişse 5.5 filan halledilir. Tabi iş biraz da İrfan Can da bitiyor.

Daha dün yazdım bugün Akbaba ile sözleşme imzaladılar hadi çıksın bir allah'ın kulu bana inandırsın ki bu yönetim artniyetli değil.

Futbolda doğruları yaparsan şans yanında olur, yapmazsan belanı bulursun. Belamızı bulacağız bu gidişle.
Daha beter olalım inşallah.

Seneye ffp bitiyor diyorlar. Bitse ne olacak fedarasyon limitleri %40 düşecekmiş. Kurallar da sadece bize uygulanıyor nede olsa

Akbabayla Ömerin sözleşmesini uzatan da buna onay veren de açık açık ihanet ediyor kulübe. Ne diye besliyoruz bu amatör seviye topçuları yahu hayır kurumu mu bu kulüp çar çur ediliyor bu paralar ? Süzme gerizekalılık başka bir şey değil bu. Bıktırdılar artık takip makip etmem daha , zerre tahammülüm kalmadı bu tarz aptallıklara bir taraftar olarak. Ulan millet nerede biz neredeyiz ya.

Gercek ihanet, onlardan daha iyisini bulamayiz diye en iyisi sözlesmeleri uzatalim düsünceleri bence.

duyum duyumdur

Buradayım
:)

Biraz karışık ancak toparladım;

- İrfancan konusunda çılgın bir uğraş var. Sanırım 3'e 5'e bakılmayacak. Her an olabilir o iş.
- Seri, Beşiktaş maçı öncesi yada sonrası içerde.
- Kuru, ha keza Beşiktaş maçı öncesi yada sonrası içerde.
- Sörloth, Dortmund maçı sonrası uçar, gelir.
- Aytaç ve Salih kulüplerine bağlı, oyuncular hazır.

Biri daha var ama uyanmak üzereydim, kopuk kopuk geldi anlamadım tam olarak.
:)
Yalnız beklenmedik bir isim onu anladım.

Hehe. Sıkıntı yok. Hocamın yüzü gülecek.

Omer bayram 7-8 emre akbaba 10m tl dan asagi almaz. Tebrikler yonetime. Marcao ve luyindamanin sozlesme uzatma calismalari basladi mi belli degil

Bu sene devre arası transferlerin bitirilmesi lazım bir çoğuyla zorunlu opsiyonlu sezon sonuna kadar kiralık miralik hangi şekilde olduğu önemli değil 7-8 topçu alınacak muhtemelen. Artık bıkkınlık geldi Eylül sonu ekim ayında yapılan transferden ve bu transferlerin takıma uyum sağlaması için 1 sezon bekleyip koca seneyi çöpe atmaktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt