Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.271
- 15.099
- 1.878
3 milyondan kapiyi acmalari normal bence. Anderlecht'de istiyor diyorlardi zaten. Biz alip parlatirsak o Youssofu, onu rahat 10milyona satariz gibi geliyor bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim param yok geriye kalan her şey tıkır tıkırbana diyene bak hele
Hahaha erzurumspor istese 100bin yuroya bırakırlar biz isteyince 3-4 milyon.
Bizde öyleHahaha erzurumspor istese 100bin yuroya bırakırlar biz isteyince 3-4 milyon.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim param yok geriye kalan her şey tıkır tıkır
Aynisi 2-3 gundur bende de oluyor cozemedim gittiEkli dosyayı görüntüle 107437
Bu ne surekli cikiyor
Sorun tam da bu renkdaş. İlgilendiğimiz oyuncuları Erzurumspor'un alabilecek durumda olması. Çapsız topçularla bu iş olmaz.Hahaha erzurumspor istese 100bin yuroya bırakırlar biz isteyince 3-4 milyon.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
isterlerse 50 milyon euro ödesinler adamların parası var alıyolar artık şu işleri bırakıp kendi içimize dönelim 1 milyon euro dahil bütçesi olmayan batmış durumda batağa sürüklenen bi klübe çevirdiler galatasarayı ve yönetimden ses soluk çıkmıyor rakiplerle uğraşmaktan kendi durumumuzun farkında değiliz takımımız çöp oyuncularla dolu her transfer döneminde büyük bir yıldız atılıyor ortaya taraftarı oyalıyolarYagiz'dan sonra söyle tweet bekliyorum. 2,5+1 sene fenerin opsiyonu var. Imza parasi yok, Maasi senede 4 milyon ve Arsenal bu sene maasinin bir kismini devam ödeyecek.
bunu yapmamak için ben açtım fm yi amatör türkiye ligi yamasını kurdum.Mahallemin takımıyla kariyer yapıyorum arada buraya bakıyorum.Sonra Allahım bizi bu yönetimden kurtar diye dua edip tekrar oyuna devam ediyorumicimden bazen sayfalarca kufur etmek geliyor
Transfer dönem sonu küfür topigini görüyor gibiyim yenidenicimden bazen sayfalarca kufur etmek geliyor