Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 milyondan kapiyi acmalari normal bence. Anderlecht'de istiyor diyorlardi zaten. Biz alip parlatirsak o Youssofu, onu rahat 10milyona satariz gibi geliyor bana.

Falcao Babel belhanda fatih etobo cagne şener donk bu oyuncuların ikinci yarı maaşlarına takımin eksiklerini kapatırsin
Falcao ikinci yarı maaş 3 milyon Euro
Babel 1 milyon
Belhanda 1 milyon
Cagne 1 milyon
Fatih etobo şener in toplamı 1 milyon diyelim ki bunlar en az şekildeki halleri
7 milyon Euro ya Bursa'dan İsmail cokcalis Ali akman ,Alanya dan Salih ve caulker ,Aytaç ,niasse yada Ahmet Musa ,Kenan karaman alırsın
Onyekuru ve trezeget i kıralarsin
Sadece bir adamı satmış gibi gostermek gerekiyor buda luyindama olabilir

bu yönetim yüzünden ceza alıp yatacağız ilk hafta bitti bile

bir ara forumda adı geçen edmilson junior coşmuş almoez ali'ninde ismi geçmişti bizle

Özil en fazla fb şapkasi takarak survivor i kazanir turkiyede , futboldan uzak febe de sosa , kruse gibi takilir durur ama sokratis de geliyor diyorlar defansa kesinlikle
O kalibrede bir adam almalarini istemem.

Yagiz'dan sonra söyle tweet bekliyorum. 2,5+1 sene fenerin opsiyonu var. Imza parasi yok, Maasi senede 4 milyon ve Arsenal bu sene maasinin bir kismini devam ödeyecek.
isterlerse 50 milyon euro ödesinler adamların parası var alıyolar artık şu işleri bırakıp kendi içimize dönelim 1 milyon euro dahil bütçesi olmayan batmış durumda batağa sürüklenen bi klübe çevirdiler galatasarayı ve yönetimden ses soluk çıkmıyor rakiplerle uğraşmaktan kendi durumumuzun farkında değiliz takımımız çöp oyuncularla dolu her transfer döneminde büyük bir yıldız atılıyor ortaya taraftarı oyalıyolar

icimden bazen sayfalarca kufur etmek geliyor
bunu yapmamak için ben açtım fm yi amatör türkiye ligi yamasını kurdum.Mahallemin takımıyla kariyer yapıyorum arada buraya bakıyorum.Sonra Allahım bizi bu yönetimden kurtar diye dua edip tekrar oyuna devam ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt