- 6 Eylül 2014
- 94.136
- 64.919
- 4.608
Can ile semihler seni bakirkoyluk yapacak. Bence lakap bulalim bu arkadaslara admirimOlm bu Genç'i sen sandım sövüyordum az kalsın sonra farkettim. Dün İrfan'ı istiyordu bugün niye sallıyor diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can ile semihler seni bakirkoyluk yapacak. Bence lakap bulalim bu arkadaslara admirimOlm bu Genç'i sen sandım sövüyordum az kalsın sonra farkettim. Dün İrfan'ı istiyordu bugün niye sallıyor diye.
Bu herif kim ilk defa duydum
Bizdeki avanaklar bakkaldan sakiz alamazbu sene 4 gol 3 asisti olan, fiziği falan gayet iyi 23 yaşındaki sağ bek Alexander Bah'ı Slavia Prag sadece 1.75 Milyon euro'ya almış bu hafta. Transfer budur
![]()
Alexander Bah - Oyuncu profili 26/27
Alexander Bah, 28, Danimarka ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 9 Ara 1997, Årslev, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Ezbere yorum yapmayin yaw nasil hic bir ozelligi yok cl de 3 tane gol zimpaladi adam ceza sahasi disindan daha once bunu basaran biri varmifir onuda merak ediyorum
Maalesef evetİrfan'a yurtdışından teklif olmaması garip geliyor. Daha geçen enfes gollerle hattrick yaptı CL maçında. 25 yaşında. Biz yokluktan gözümüzde çok mu büyütüyoruz acaba.
@Keramettin TANRIVERDİ ne dio bunlar knkSON DAKİKA
Başakşehir’in, İrfan Can Kahveci için Galatasaray’a ilettiği teklif;
Bu dönem için: 2.5 M €
Sezon Sonu: 7.5 M €
bu sene 4 gol 3 asisti olan, fiziği falan gayet iyi 23 yaşındaki sağ bek Alexander Bah'ı Slavia Prag sadece 1.75 Milyon euro'ya almış bu hafta. Transfer budur
![]()
Alexander Bah - Oyuncu profili 26/27
Alexander Bah, 28, Danimarka ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 9 Ara 1997, Årslev, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
asgari ücret 2800irfan can kahveci 90 Milyon lira ha
İrfan'a yurtdışından teklif olmaması garip geliyor. Daha geçen enfes gollerle hattrick yaptı CL maçında. 25 yaşında. Biz yokluktan gözümüzde çok mu büyütüyoruz acaba.
amrabata kim 8 ödedi diye soran olursa banla adminimAmtabata 8 ödedik