- 31 Aralık 2015
- 14.818
- 9.686
- 1.588
Doğukan Efe - Oyuncu profili 24/25
Doğukan Efe, 23, Türkiye ➤ Sincan Belediyesi Ankaraspor, 2019'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 100 bin € ➤ * 20 Tem 2001, Diyarbakir, Türkiye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne malzemenin fotosunu çeksin.@Keramettin TANRIVERDİ ne dio bunlar knk
Ozorn luyindamankn transfer kutlaması sanıyor ondan mutlu herhold![]()
Diagne pastayi tek basina goturecek gibi
Avatari degistir yavMaalesef evet
İrfan'ın menajeri misin biradertr liginden oyuncu çekmeleri için ya sağlam menajerlerin olacak ya da cok daha ekstrem işler yapacaksın. bir maçta 3 gol atanı almazlar. son cümlen evet biz abartıyoruz lakin mecburuz. daha iyi yerlere gelmesi temennisiyle diyelim.
Helal olsun adamlarabu sene 4 gol 3 asisti olan, fiziği falan gayet iyi 23 yaşındaki sağ bek Alexander Bah'ı Slavia Prag sadece 1.75 Milyon euro'ya almış bu hafta. Transfer budur
![]()
Alexander Bah - Oyuncu profili 26/27
Alexander Bah, 28, Danimarka ➤ SL Benfica, 2022'den beri ➤ Sağ Bek ➤ Piyasa Değeri: 7.00 mil. € ➤ * 9 Ara 1997, Årslev, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Istemez o paraya kalsin. Zaten veremeyiz@Keramettin TANRIVERDİ ne dio bunlar knk
Korkarım ki irfan transferi performans olarak olmasa da maliyet olarak diagne vol2 olacak olursaDiagne malzemenin fotosunu çeksin.
Teklife cevap olarak onu yollayalım.
hissiyatım yanılmaz keramettin.İrfan'ın menajeri misin birader
Son 20 günün falan kaldı.
7den fazla vermeyiz. Bence onu da vermek lüks.Korkarım ki irfan transferi performans olarak olmasa da maliyet olarak diagne vol2 olacak olursa
Hissiyatına penetre edicem gelmezse.hissiyatım yanılmaz keramettin.
içini ferah tut7den fazla vermeyiz. Bence onu da vermek lüks.Hissiyatına penetre edicem gelmezse.
.içini ferah tutsaati verdim
Başka hangi rezili koyayım?Avatari degistir yav
DiagneBaşka hangi rezili koyayım?