Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan 5 ten fazla etmez. Büyük takımda ne vereceği belli olmayan yerli oyuncuya konuşulan paralar çok uçuk.
İyi de adam herhangi bir anadolu takımında oynamıyor ki Başakşehir’de oynuyor ki kendini Avrupa’da kanıtladı zaten senin elinde böyle adam olsa 5’den fazla etmez dermiydin eminim herkes burda çift haneli bonservis beklerdi he bizim o kadar paramız yok dersen amenna.

Üzülerek söylüyorum ki irfancan olayı aşırı kolpa duruyor

Yönetim Aytaç ve salihi bile alamamışken irfanı beklemek aşırı saçma geliyor bana

Ha gelirse bu sene geçti zaten ama seneye güzel bir kadro kurulursa irfan uçururdu bizi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eger Onyekuru Luyindama formulu ile aliniyorsa demek bu formul ile transfer yapmak mumkun. Beceriksizler bunu yaz transfer doneminde dusunemediler mi.

Emreyle kaç paradan sözleşme imzaladık ya çok merak ediyorum.
3 senedir katkı alamadığımız oyuncuya elimizin ondan daha güçlü olan oyuncuya kapı aha orada kardeşim. 2.5 senedir oynamıyorsun 5 ay daha oynama sonra 300 bin euro maaşla göztepeye gidersin diyemeyeceksek ne biçim yöneticlik lan bu

gomis ten sonraki en büyük eksiğimiiz ahanda böyle oynayan forvet. bi bulsak sırtı dönük güçlü ilk amacı ayakta kalmak olan bir forvet gollerden fazlasını kazanacağız da bulamadık işte. falcao sakat, diagne kafadan sakat. biz de bunları izlerken ruh hastası olacağız. yönetim mutlu ama. 300 bin avro arttırmadılar çünkü gomis in maaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt