Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Eyvah gitti desene luyindama marcao babel diagne
Yok yaw
O kadar vermemistir bizimki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah gitti desene luyindama marcao babel diagne
Yani Nonda Baros Elmander Necati Gomis gibi ayakları daha yumuşak topla gidebilen oyunu okuyabilen aynı zamanda top da dağıtabilen tarz şu an takıma daha adapte olabilir gibiAguero tarzı diyorsan ezilir. Güçlü oyuncu şart oldu.
Üstad sorloth için para yokYani Nonda Baros Elmander Necati Gomis gibi ayakları daha yumuşak topla gidebilen oyunu okuyabilen aynı zamanda top da dağıtabilen tarz şu an takıma daha adapte olabilir gibi
Hakan Çalhanoğlunun her asistinde milan fb'ye 100 bin euro ödeyecek via:yağızsabuncuoğlu
Gelse müthiş keyifli geçer maçlarÜstad sorloth için para yok![]()
Bıraktığın gibi üstat..Durumlar nedir renktaşlar? Konyaspor maçından sonra Luyindama'ya sövüp çıkıyorum forumdan. Pek ilgilenemedim haberlerle. Kısa bir özet geçebilecek var mı? Hem benim hem de benim durumumdaki diğer arkadaşlar için güzel olur.
Püüüü. Neyse diğer takımlar da Mesut Özil hariç pek matah bir şey yapmamış zaten.Bıraktığın gibi üstat..
Onyekuru alındı bir tek o kadar
Onyekuru tamamen bizim oyuncumuz olacak "diyorlar"Püüüü. Neyse diğer takımlar da Mesut Özil hariç pek matah bir şey yapmamış zaten.
Onyekuru haberleri kiralama artı zorunlu satın alma üzerineydi en son. Öyle olursa tatlı olur. Bu sefer Onyekuru da kendini verir takıma. Umarım 2018-19 Onyekuru'ya döner. Geçen seneki bitirici özürlü Onyekuru hiçbir derde deva olmaz.
Güzel olur ama umarım devre arasındaki bütçeden yemezler. Yarım sezon beleş kiralık artı Haziran'da bonservis bedeli vermek elimizi çok rahatlatır.Onyekuru tamamen bizim oyuncumuz olacak "diyorlar"
Günaydın üstat![]()
Üstad uyumadim,bu tepkiyi bekliyordum.