Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durumlar nedir renktaşlar? Konyaspor maçından sonra Luyindama'ya sövüp çıkıyorum forumdan. Pek ilgilenemedim haberlerle. Kısa bir özet geçebilecek var mı? Hem benim hem de benim durumumdaki diğer arkadaşlar için güzel olur.

Durumlar nedir renktaşlar? Konyaspor maçından sonra Luyindama'ya sövüp çıkıyorum forumdan. Pek ilgilenemedim haberlerle. Kısa bir özet geçebilecek var mı? Hem benim hem de benim durumumdaki diğer arkadaşlar için güzel olur.
Bıraktığın gibi üstat..

Onyekuru alındı bir tek o kadar

Muslera'nın martta dönme muhabbetine inanmak istemiyorum acilen dönmesini diliyorum psikolojik üstünlük açısından çok önemli bir isim bence rakipleri bir tık düşürür dönüşü

Bıraktığın gibi üstat..

Onyekuru alındı bir tek o kadar
Püüüü. Neyse diğer takımlar da Mesut Özil hariç pek matah bir şey yapmamış zaten.

Onyekuru haberleri kiralama artı zorunlu satın alma üzerineydi en son. Öyle olursa tatlı olur. Bu sefer Onyekuru da kendini verir takıma. Umarım 2018-19 Onyekuru'ya döner. Geçen seneki bitirici özürlü Onyekuru hiçbir derde deva olmaz.

tsAQ8yBv_400x400.webp

Püüüü. Neyse diğer takımlar da Mesut Özil hariç pek matah bir şey yapmamış zaten.

Onyekuru haberleri kiralama artı zorunlu satın alma üzerineydi en son. Öyle olursa tatlı olur. Bu sefer Onyekuru da kendini verir takıma. Umarım 2018-19 Onyekuru'ya döner. Geçen seneki bitirici özürlü Onyekuru hiçbir derde deva olmaz.
Onyekuru tamamen bizim oyuncumuz olacak "diyorlar"

Bunu yapabilsek güzel olur:

Muslera

Omar Luyindama Marcao Saracchi

Taylan Irfan

Feg Calhanoglu Onyekuru

Vedat

Tabi Hakan ve Vedat hayal ama bence bu kadro iyi olur.

Taylan yerine Saglam siyahi bir 6 da olur.

Fegh yerine Kılınç yada akıllı bir kanat olabilir. Viscanin genç versiyonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt