- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.109
- 673
Jonas Wind ekibimize buyurmalı acilen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaybettiğimiz puanlara bakıyorum geçen senenin sorunu ne idi Muslera sakatlanmış kalecin yoktu yönetim ne yaptı tüm dünyayi gezip Kasımpaşa dan fatih i buldu .Fatih ne yaptı Kasımpaşa ve Alanya maçında yediği gollerle bize puan kaybı yaptırdı .Yani diyecek kelime yok bunlardan transfer bekliyoruz adamlar koskoca yaz döneminde bir kaleci bulamıyor .
Adem iyi kötü performans veriyor bedava yolluyoruz hemde Adil Gevrek denen adamın kulübüne sende forvet yok .
Hem hoca hem yönetim rezil bir planlama yapmış .
adananın kalecisi bayağı iyi izlenim bırakmıştı alınabilirdi ama bunların derdi takıma katkı değil ki. Son 1 senedir fiilen galatasaray yönetimi diye bir şey yok.Kaybettiğimiz puanlara bakıyorum geçen senenin sorunu ne idi Muslera sakatlanmış kalecin yoktu yönetim ne yaptı tüm dünyayi gezip Kasımpaşa dan fatih i buldu .Fatih ne yaptı Kasımpaşa ve Alanya maçında yediği gollerle bize puan kaybı yaptırdı .Yani diyecek kelime yok bunlardan transfer bekliyoruz adamlar koskoca yaz döneminde bir kaleci bulamıyor .
Adem iyi kötü performans veriyor bedava yolluyoruz hemde Adil Gevrek denen adamın kulübüne sende forvet yok .
Hem hoca hem yönetim rezil bir planlama yapmış .
Takımın ilk 11 i bile yedek. Hangi yedekte duracak. Her gelen topçuya en kötü yedekte dursun diye diye abuk subuk topçular doldu.Sag kanat icin Treze, Dennis veya Kalu filan olmuyorsa Gary gelsin. En kotu yedekte dursun.

Alanyadan huan franAbi biri sağ bek baksın. Bu Linnesle gidecek iş değil bu
Olum sende apo gibi ligden adam toplamaAlanyadan huan fran![]()
Alanyadan huan fran![]()
Yorumlarimizi basimizdaki herifleri hesaba katarak yapmak zorundayız. Ünal Başkanım olsa avrupadan önerirdim.Olum sende apo gibi ligden adam toplama
Abi biri sağ bek baksın. Bu Linnesle gidecek iş değil bu
Yerli bakmalıyız bence yabancı bekler çok ekstra değilse bir fark katmıyor.
Bursa'dan İsmail ile Burak Kapacak'tan biri düşünülebilir. Sağ bek sol bek gibi değil ülkemizde alternatifi bulunuyor bence biri alınıp ısrar edilmeli.
O açıdan bakarsak marcao da en az 30-40 olurdu renktas.. Satsak kim verir o paraları ? Umarım bir mucize olur da bizim beceriksizler alır irfanı ama hiç sanmiyorum
Berkenin soyismi ne oldu. Karabacak görünmuyor. Emrah zindana mi attiTakımın ilk 11 i bile yedek. Hangi yedekte duracak. Her gelen topçuya en kötü yedekte dursun diye diye abuk subuk topçular doldu.

Marcao milli davet alırsa bonservisine +5 daha eklenir.Marcao yine büyük paralar eder renktaş yaşı genç Brezilya pasaportu var ama satmayı bilen bir yönetim gerek tabi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi