Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaybettiğimiz puanlara bakıyorum geçen senenin sorunu ne idi Muslera sakatlanmış kalecin yoktu yönetim ne yaptı tüm dünyayi gezip Kasımpaşa dan fatih i buldu .Fatih ne yaptı Kasımpaşa ve Alanya maçında yediği gollerle bize puan kaybı yaptırdı .Yani diyecek kelime yok bunlardan transfer bekliyoruz adamlar koskoca yaz döneminde bir kaleci bulamıyor .
Adem iyi kötü performans veriyor bedava yolluyoruz hemde Adil Gevrek denen adamın kulübüne sende forvet yok .
Hem hoca hem yönetim rezil bir planlama yapmış .

Kaybettiğimiz puanlara bakıyorum geçen senenin sorunu ne idi Muslera sakatlanmış kalecin yoktu yönetim ne yaptı tüm dünyayi gezip Kasımpaşa dan fatih i buldu .Fatih ne yaptı Kasımpaşa ve Alanya maçında yediği gollerle bize puan kaybı yaptırdı .Yani diyecek kelime yok bunlardan transfer bekliyoruz adamlar koskoca yaz döneminde bir kaleci bulamıyor .
Adem iyi kötü performans veriyor bedava yolluyoruz hemde Adil Gevrek denen adamın kulübüne sende forvet yok .

Adem'in gidişini eleştiremiyorum ben. 2012 sonrası Necati gibi düzenli oynayabileceği takıma gitmek istedi. Hoca bile ikna edememiş, bu yönetim ne yapacak. Kadroda olsa bu dar takvimde illa ki formayı alırdı ama daha fazlasını istedi demek ki.

Sag kanat icin Treze, Dennis veya Kalu filan olmuyorsa Gary gelsin. En kotu yedekte dursun.

adananın kalecisi bayağı iyi izlenim bırakmıştı alınabilirdi ama bunların derdi takıma katkı değil ki. Son 1 senedir fiilen galatasaray yönetimi diye bir şey yok.

Ali Koç olsa bizim başkan gomis i yollayıp cagne mitroglu almazdı utanirdi

Yerli bakmalıyız bence yabancı bekler çok ekstra değilse bir fark katmıyor.
Bursa'dan İsmail ile Burak Kapacak'tan biri düşünülebilir. Sağ bek sol bek gibi değil ülkemizde alternatifi bulunuyor bence biri alınıp ısrar edilmeli.

Gereksiz bir planlama olur. Galatasarayın yakın zamanda bütün şampiyonluklarında hep sağ beklerin etkisi olmuştur. Oraya 2.ligden gelecek bi adama emanet etmek plansızlık olur alternatif olarak alırsın tamamda rekabete sokmadan al bu forma senin dersen fener gibi en son ne zaman şampiyon olduğunu unutursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt