Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.533
- 91.623
- 5.093
huan franAlanyadan huan fran![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
huan franAlanyadan huan fran![]()

Onları alırlarsa bile büyük başarı sayarımYav yapmayin arkadaşlar ne vedati ne irfani siz ne cabuk unuttunuz sezon başını, geçen sezon devre arasını, yonetimde kimin olduğunun farkinda degilsiniz herhalde alacağımız maksimum aytac + onyekuru belki yanına salih daha ilerisi yok
Taffarel biraz araci olsa ya!Marcao milli davet alırsa bonservisine +5 daha eklenir.
Takımın ilk 11 i bile yedek. Hangi yedekte duracak. Her gelen topçuya en kötü yedekte dursun diye diye abuk subuk topçular doldu.
Ndisyeishme defansif tarafi iyi mi top caliyor mu isiriyor muSeri
Taylan İrfan Can
Veya
Taylan
Seri İrfan Can
Veya
Yousouf
Taylan İrfan Can
Mal can ırkçılık yapmış.Berkenin soyismi ne oldu. Karabacak görünmuyor. Emrah zindana mi atti![]()
Alır mıMarcao milli davet alırsa bonservisine +5 daha eklenir.
Bunu diye diye şimdi göndermek için yandığımız çöpler doldu takımaEn kotu dedi. Hiç bir oyuncu almamiz daha iyi mi
Alır mı
Bunu diye diye şimdi göndermek için yandığımız çöpler doldu takıma
Bende banlandim yav.erken cikarmis icerden saolsun. Barbarayi tercih etmememe ragmen ceza yedik. Ben 100 binle mutlu oluyordumMal can ırkçılık yapmış.
Berke amirime yamuk yaptı, o da sapladı ona diğer bir kaç kişi işe birlikte.
Zindanda benim durduğum doğru
Yenge'nin ismi geçiyorsa cevap bile vermemek gerekirdi.Bu barbara konusunda niye ceza yedim anlamadim. Barbara mi 100 binmi sorusuna 100000 demistim oysaki![]()
Şükrü kadronu 75% i alternatif diye aldığımız topçular.Alternatif hiçbir oyuncu almayarak mevcut yandigimiz çöpleri oynatmaya devam etmek
Ve Taylan gibi örnekler de var.