- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
aytaç iyi değil namet veya cumhuriyete yönelelim derim.
Şahin iyidir
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aytaç iyi değil namet veya cumhuriyete yönelelim derim.
herkes evde yasak pandemi ama forumda sayfa ilerlemiyor , nasıl bezdirdiler insanları
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk banımi yedim@Murat Ünsal futbolcuya kötü lakap yüzünden banlanmış beğenmemişler lakabı
@Berke Deniz provake etmek suçundan hapse atılmış![]()
Ne Transferi ?
Transfer 5 ocakta basladi 1 subatta bitecek daha 29 gun var , bizde Transfer bitmez!
![]()
Ceza bitiş saat 20:10 ama anca yazabiliyoruz tesüflerimi iletiyorum.

eski üyeyim zaten biliyorum , geçenlerde banada denk geldi , haginin ağır çekim bı frikik golünü tartışırken çocuğun biri fizik geometri quantum falan , şok oldum vallahiKendini zeki zanneden , milletin yorumlarını tiye alan aptallar yüzünden oldu. Eskiden çok şenlikliydi buralar.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kim için yeseydin için rahat olurduİlk banımi yedim
3 uyari sistemi vardı sanki önceden
3 uyarı 1 gün ceza oluyordu
Cezayı falcao için yemek de içimi yakmadı değil
Benim 21.24 idi sanirim yeni açıldı 20 dk önce kapalıydıCeza bitiş saat 20:10 ama anca yazabiliyoruz tesüflerimi iletiyorum.
İlk banımi yedim
3 uyari sistemi vardı sanki önceden
3 uyarı 1 gün ceza oluyordu
Cezayı falcao için yemek de içimi yakmadı değil
Benim 21.24 idi sanirim yeni açıldı 20 dk önce kapalıydı
Nerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim

Nerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
Sen işin üstadısın tabi rtaşBan olayı hep öyle 30 dk ile 2 saat arası aciliyor
daha 50 gün var zaten transfer sezonunun kapanmasınaNe yazalım abi kaptırdığımız oyuncuları mı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dün yediğiniz cezaları değerlendirdik, sen çok düz ceza almıstın be abiNerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
Falcao'ya edilen kufurler icin ceza verilmemesi konusunda dilekcemi yolladim Administratorlara, umarim olumlu cevabi alirim umutluyum.
dilekcem inceleniliyor