Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
burda
134948756_3747255368664728_2754741957766470283_n.webp

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakalım ilk hangi GS yöneticisi "satmadan alamıyoruz." diyecekte bizi aptal yerine koyacak merakla bekliyorum.

Herkesin ağzında ; devre arasına en az puab kaybıyla girelim diye bir laf.

Devre arası diye bir şey yok.
Ara yok.
5 Ocak tarihinde transfer yapıp lisans çıkarma hakkın varsa arka arkaya transferleri açıklayacaksin ve sonraki hafta hemen sahaya süreceksin.

Bu gece 24.00 itibariyle transferleri tek tek açıklamamak dersini çalışmamaktir.
Rezilliktir.

Kimseyi alamıyorsanız bari çöpleri yollayın.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Hoca 3 yıldır takımda ve eski oyuncumuz fazla bundan dolayı savunma anlamında maşallahımız var. Takım bırakın golü pozisyon bile vermiyor çoğu maç. Yediğimiz gollerin analizi yapılsa ya uzaktan kaleci hatası ya da duran top (penaltı-frikik) zaten hepi topu 10 gol yedik.

Peki biz niye bu kadar puan kaybettik sorun ne? sorun gol atamamak yani Pep,Mourinho,Terim vs. olmaya gerek yok.

Takım oyununu bozmayacak 2 tane kalite hatta eldeki çöpleri yollayabilirsek 3 tane kaliteli ön oyuncusu almalıyız. 1 orta saha 1 kanat 1 forvet yanlarınada Aytaç veya Salih'i alıp rotasyon için devam etmeliyiz. Şampiyon olmama şansımız yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt