- 6 Eylül 2014
- 93.840
- 64.624
- 4.608
FloryadadirNerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FloryadadirNerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
Konum YozgatFB haFalcao'ya edilen kufurler icin ceza verilmemesi konusunda dilekcemi yolladim Administratorlara, umarim olumlu cevabi alirim umutluyum.
dilekcem inceleniliyor
burdaNerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
En çok dakika sahada kaldığı gündü reisin
burda da bi yerleri sızlıyormuş gibi ha
Konum YozgatFB ha
daha 50 gün var zaten transfer sezonunun kapanmasına
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne bileyim Emre Kılınç veya stoperlere felan deseydim heh ! bu cezayı hak ettin derdim kendi kendimekim için yeseydin için rahat olurdu
belhanda dün nasıldı?Ne bileyim Emre Kılınç veya stoperlere felan deseydim heh ! bu cezayı hak ettin derdim kendi kendime
Sahaya emeklerini yansitanlara
Belhanda ya varana kadar haşlanacak çok isim vardıbelhanda dün nasıldı?
Ceza yiyeceğimi bilseydim penaltıya değil ama sahtekara methiye düzerdim.dün yediğiniz cezaları değerlendirdik, sen çok düz ceza almıstın be abi
O en son joker değil miydi ya.Bakalım ilk hangi GS yöneticisi "satmadan alamıyoruz." diyecekte bizi aptal yerine koyacak merakla bekliyorum.
müthiş idi skora aldananlar tarafından harcandı yineBelhanda ya varana kadar haşlanacak çok isim vardı
Belhandanispeteniyiydi yani
oyuncuya kötü lakaptan ceza alan kimdi, bitti mi cezası onunmüthiş idi skora aldananlar tarafından harcandı yine