Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
hoca bombayı yönetimin kucağına bıraktı, çok da iyi yaptı. şimdi uğraşsın dursun beceriksizler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera icin biri daha lazim. Seri, malatyalı yabancı falan onlar traş haber herhalde. Imkan yok çünkü.
Kralhanda?Muslera icin biri daha lazim. Seri, malatyalı yabancı falan onlar traş haber herhalde. Imkan yok çünkü.
Ah keşke :dKralhanda?
mesut alman vatandaşı ve alman milli takım oyuncusu. yerli sayılması mümkün olamaz, tabi bi gecede yine madde değiştirmezse fenerasyonBen SL kadrosu icin yazdim onu. Özil gibi oyuncular tek suanki yabanci siniri icin yerli gecerli oluyorlar ve ve sebep oyuncular tercihlerini yabanci siniri gelmeden yaptilar diye olmali. Yeni yabanci sinirinda nasil yapacaklar bilmiyorum.
Anan kim bunlar gelsin gol rekoru gelir
mesut alman vatandaşı ve alman milli takım oyuncusu. yerli sayılması mümkün olamaz, tabi bi gecede yine madde değiştirmezse fenerasyon
Beşiktaşın bizi yakalayıp hava yakalama durumu var üstüne fenerle de biraz açılmış olacak ve deplasmanda oynayacağız.İrfan falan gelmezse bi de çok zor iş.Puan farkını kapatmak için irfanı , onyekuruyu , viscayı falan hocanın istediklerini getirmek lazım yoksa çok zor.Bir aksilik olmazsa Beşiktaş ilk yarıda bitirir gibi bizi , ilk defa bir derbiden aşırı umutsuzum keşke beşiktaş maçı ilk haftalarda olsaydı21 hafta olacak daha onun üzerine bu sene lig çok uzun her takımın yükseliş ve düşüş trendi gösterdiği zamanlar olacak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hee olabilir.Zaten Musleranin lisansi yok mu suan? Ben onun lisansini hic askiya almadik diye hatirliyorum.
Vardır her türlü. Hocam geniş bi liste vermiş aponun elineMisirli cocuk elden kacti.Acaba alternatifi var mi?
Orası belli olmaz Galatasarayin oyun kurucusunun huyu suyu takıma da sirayet etti canları isteyince oynuyorlar o gün oynamak isterlerse 3-4 bile atsalar bjk ye sasirmamBeşiktaşın bizi yakalayıp hava yakalama durumu var üstüne fenerle de biraz açılmış olacak ve deplasmanda oynayacağız.İrfan falan gelmezse bi de çok zor iş.Puan farkını kapatmak için irfanı , onyekuruyu , viscayı falan hocanın istediklerini getirmek lazım yoksa çok zor.Bir aksilik olmazsa Beşiktaş ilk yarıda bitirir gibi bizi , ilk defa bir derbiden aşırı umutsuzum keşke beşiktaş maçı ilk haftalarda olsaydı
Nasil kim almis?Misirli cocuk elden kacti.Acaba alternatifi var mi?
cagne gibi bir herife penaltiyi babel atsın dedi cagne ses bile edemediArda hepsinden önce yazılır, sonra etrafı doldurulur, Onyekuru oynamayan Oynekuru direk oynayamaz, diyelim Onyekuru ile başlanacak Arda ortaya çekilir, yine başka biri çıkar, şuan takımın net lideri ve futbol aklı.
Etien diyolarNasil kim almis?