Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
bunların zamanında yabancı sıkıntısı olmadığı için hiç dikkat etmedim. ama sayılıyorsa saçma bence.Gökhan Inlerde türk sayilmiyormuydu? Jimmy bile türk olarak geciyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunların zamanında yabancı sıkıntısı olmadığı için hiç dikkat etmedim. ama sayılıyorsa saçma bence.Gökhan Inlerde türk sayilmiyormuydu? Jimmy bile türk olarak geciyor...
Zaten iki kulup ile gorusuyorlarmis, biri biz digeri Etienne. Cidden almislar mi yoksa tahmin mi?Etien diyolar
Mostafa'nın videolarını izledim çocuk mükemmel kafa golleri atıyor. Futbolda kafa ile gol atılabiliyormuş vay be 17 hafta oldu biz daha göremedik
Göksel o maddeyi deldi Serdar Taşçı için. 2017''de ki kural değişikliğinde sonra Türk milli takımını seçmeyenler şu anda.mesut alman vatandaşı ve alman milli takım oyuncusu. yerli sayılması mümkün olamaz, tabi bi gecede yine madde değiştirmezse fenerasyon
Teklifi 5 milyona cikarmislar.Sonraki satistan payi gorusuyorlarmis.Zaten iki kulup ile gorusuyorlarmis, biri biz digeri Etienne. Cidden almislar mi yoksa tahmin mi?
Olabilir ama zor.Nedense kaleye gidemediğimiz senaryolar zihnimde canlanıyor hep.Boşta kalan topu larinin tamamladığını görüyorum.Kafayı yedim herhaldeOrası belli olmaz Galatasarayin oyun kurucusunun huyu suyu takıma da sirayet etti canları isteyince oynuyorlar o gün oynamak isterlerse 3-4 bile atsalar bjk ye sasirmam
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunların zamanında yabancı sıkıntısı olmadığı için hiç dikkat etmedim. ama sayılıyorsa saçma bence.
ben de diyorum sanki eskiden öyle değildi diye. yine bi gecede madde değiştirmiş itnelerGöksel o maddeyi deldi Serdar Taşçı için. 2017''de ki kural değişikliğinde sonra Türk milli takımını seçmeyenler şu anda.
Misir basini de mi kaynak,yazsınlar bakalim kim alacak.bence biz almak uzereyizTeklifi 5 milyona cikarmislar.Sonraki satistan payi gorusuyorlarmis.
bizim 7 yerli ile oynadığımızı gördüklerinden beridir çıtları çıkmıyor. bence de yalı çocuğu, göksel,bjk çetesi sınır olayını rafa kaldırtabilirO 14+14 yabanci siniri icin gecerliydi. Belki yeni yabanci sinirinda o kural degisir. Mesela o zaman Fenerdeki Ferdiyi Holanda milli takimina cagirlarsa, o benim gözümde yabanci olarak sayilmali. Yoksa mantikli olmaz kurallari.
Ben ama zaten o ertelenen yabanci sinirini biraz degistirirler diye düsünüyorum. Hele biz gercekten Irfani alip ve kadronun genisligine Salih, Kenan ve 1. ligden 1-2 genc oyuncu alirsak öyle kalmaz bence.
Aytac has hus nditlyeshme kenan 4 lusu hos olur muffp bittiyse niye hala istifa etmiyor bunlar, 10 gündür hala transfermi bakıyorlar, çoktan 3,4 oyuncu açıklamalari lazımdı
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ins luyindama 15e falan gitsin onumuz acilsin ama bu piyango bize vurmazMohammed için konuşulan paralara bakarsak birini sattığımız veyahut satmak üzere olduğumuz açık
O zaman almaya gerek yok biz 10 duran topun 9 unu rakibe, birini outa atiyoruz.
Di miMohammed için konuşulan paralara bakarsak birini sattığımız veyahut satmak üzere olduğumuz açık