Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etebo ve sekidikayı elden çıkaralım
Ozorn kiralık gitsin

Mohamed ya biz ya saint ettine zaten de kesinleşen bisey yok

bunların zamanında yabancı sıkıntısı olmadığı için hiç dikkat etmedim. ama sayılıyorsa saçma bence.

O 14+14 yabanci siniri icin gecerliydi. Belki yeni yabanci sinirinda o kural degisir. Mesela o zaman Fenerdeki Ferdiyi Holanda milli takimina cagirlarsa, o benim gözümde yabanci olarak sayilmali. Yoksa mantikli olmaz kurallari.

Ben ama zaten o ertelenen yabanci sinirini biraz degistirirler diye düsünüyorum. Hele biz gercekten Irfani alip ve kadronun genisligine Salih, Kenan ve 1. ligden 1-2 genc oyuncu alirsak öyle kalmaz bence.

O 14+14 yabanci siniri icin gecerliydi. Belki yeni yabanci sinirinda o kural degisir. Mesela o zaman Fenerdeki Ferdiyi Holanda milli takimina cagirlarsa, o benim gözümde yabanci olarak sayilmali. Yoksa mantikli olmaz kurallari.

Ben ama zaten o ertelenen yabanci sinirini biraz degistirirler diye düsünüyorum. Hele biz gercekten Irfani alip ve kadronun genisligine Salih, Kenan ve 1. ligden 1-2 genc oyuncu alirsak öyle kalmaz bence.
bizim 7 yerli ile oynadığımızı gördüklerinden beridir çıtları çıkmıyor. bence de yalı çocuğu, göksel,bjk çetesi sınır olayını rafa kaldırtabilir

Selam cezamız bitmiş

iyi bi galibiyet aldık eksiklere rağmen

hocada transfer konusunda fitili ateşlemiş inş alabiliriz bu oyuncuları transferde heyecanlanmayı unutmuşuz bu yönetim sayesinde iyi geldi bu heyecan herkese

takasta irfanla viscaya karşı luyi ve diagne önerilmiştir muhtemelen ama bunların yanına belhanda,akbabayıda alın lan bunlarda bizden olsun diyerek verebilirsek çokgüzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt