Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başak Viscay'i göndermek istiyor sanırım. Trabzonspor'a da onermişler kiralık olarak. Fleurquin yazdı Twitter'da.
İrfancan görüşmesinde gündeme gelmiş olabilir. Ben son derece isterim Visca'yı. 30 yaşında olmasının bir mahsuru yok. Hazır topçu, direkt BJK maçında koy sağ öne oynasın. Herif 10 sezondur falan double double yapıyordur herhalde ligde.

Visca yerine keske Treze alinsa.
Beyler, Taylan'in yedegi olarak Mahmut olmaz mi? :)

Hocanın açıkladığı isimlerde sona gelmişiz gibi duruyor yoksa ne olursa olsun hoca böyle çat çat diye basının önünde açıklamazdı isim isim ya sezon sonu ödenecek ücretler ya da bir iki futbolcuyu sattık ama oluru yüksek gibi bu isimlerin

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rezil olduk elaleme
Mesut bile maytap geciyor
Ne diye rezil olacaksin arkadaş. karısının sozunden cikmayan adam. Karısı sirf acunun projelerinde yer alsın diye fb'yi secen zavalli benim gözümde. Sende çok onemseme.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kahve paylasip duruyorlar
bu saatten sonra bitiremezsek isi rezillik
basaksehir de bunu kullanip 10m’den asagi vermez irfoyu

Her futbolcunun bir ederi var, ederini sunarsın ve olmazsa vazgeçersin. Kan davasına sönüştürmenin anlamı yok, ergen hareketlere göre pozisyon belirleyemez yöneticiler. Ayrıca bu mal değil, insan.. duygu var, vermezse Başak fayda mı görür? Ederi sunulduğunda adama köle muamelesi çekersen duygu olarak kopukluk yaşar ve fayda vermez.. bir an aklıma Transfer kom. başında Apo olduğu gelince sana hak verdim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Irfancan icin yaygara koparmasalardı keske,seri gelirse onyekuruyla canlarini o alacak,fatih hocanin oynatmak istedigi sistemde.ne gerizekalilar ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt