Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1610225755586.webp

Fatih hoca,Oğulcan ve Taylan resmi bir adım olmasa böyle işlere kalkışmaz, Başakşehir zaten sosyal medyada seviyor böyle işleri sürekli ön plana çıkma amaçları var. İrfan Can ve Onyekuru'nun ismini çok net zikretti hoca bence olacak bu işler.

Başakşehirin fincanlı paylaşım yapması çok doğal takımın en değerli oyuncusunu satarlarsa camia ve taraftar baskısından korkuyorlar, taraftarının gazını almaya çalışıyor.

mustafa cengiz daha iyi bi yönetimle daha iyi işler yapabilirdi cidden. ama eli kolu bağlı belli ki abdurrahime de bişey diyemiyor. adam her transfer döneminde batırıp,sıvadı hala transferden sorumlu yönetici

Mustafa başkan iyi işler yaptı hakkı yenmez hasta oldu yine savaştı ama nedense albayrak sürekli yanında ve transfer sorumlusu yanında 3 tane iş bitirici adam olsa neler olurdu şuan dahi kimse sesini çıkaramıyor fener transferlerde araya neredeyse cumhurbaşkanını koyuyor en ufak hakem hatasında neler yapıyor bizimkiler hep sessi kalıyor hocada bu olaylara karşı kendisi gibi yönetici istiyor ama maalesef yine cıldıracaz bu transfer döneminde .

Dünyanın en büyük müslüman ülke takımıyız. Eğer imanlı biriyse bizde yabancılık çekmez. Şampiyonluk kutlamasında Tala el bedru aleyna çaldırmış kulübüz en nihayetinde.

Tala el Bedru değil de UEFA kupasını Müslüman bir ülkenin ve doğulu bir ülkenin takımı olmamız bir ara baya Bi popüler yapmıştı bizi. Bunu hiç kullanamadık.

Fatih hoca,Oğulcan ve Taylan resmi bir adım olmasa böyle işlere kalkışmaz, Başakşehir zaten sosyal medyada seviyor böyle işleri sürekli ön plana çıkma amaçları var. İrfan Can ve Onyekuru'nun ismini çok net zikretti hoca bence olacak bu işler.
resmi adım ztn olmuş hoca açıkladı yaw. başkan görüştü, apo görüştü dedi.

Yazin 7.5m euro odenecek irfan deniyor
Kaynak erhan telli

Bu şikeciler ne ayak, hile hurda bi dünya adam aldılar Fatih hoca 2-3 isim zikretti diye hepsi hoplamış nereye girsem pislemişler kudurun ulan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt