Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
hiç önlibero oynadığını görmedim önceden ya da dikkatimi çekmedi. ama stoper olmaz o arkadaştan aşırı ağırbir şey yarattığı yok hocanın yaw. adamın yan mevki önliberoydu ztn rts
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç önlibero oynadığını görmedim önceden ya da dikkatimi çekmedi. ama stoper olmaz o arkadaştan aşırı ağırbir şey yarattığı yok hocanın yaw. adamın yan mevki önliberoydu ztn rts
Cana laf yok adam banlı arkasından konuşma 13 ocakta geliyo knk o zaman tartışırsınSenin objektifligi yumurta kirayim Kesin Can Özbek bu adam
Ergen bi paylasim,ciddiye almadikBaşakşehir mesajı yayınlamış, herhalde ancak fincanı alırsınız demek istemiş.
Ben Cani severim yawCana laf yok adam banlı arkasından konuşma 13 ocakta geliyo knk o zaman tartışırsın
patrick vieira yapsın onucidden ha. hoca zorn dan stoper olmayacağını anlayınca önlibero yapmış mantıklı hamle, 6 numaradan başka hiç bir yerde oynayamaz bence çünkü ağır.
mustafa cengiz daha iyi bi yönetimle daha iyi işler yapabilirdi cidden. ama eli kolu bağlı belli ki abdurrahime de bişey diyemiyor. adam her transfer döneminde batırıp,sıvadı hala transferden sorumlu yönetici
Dünyanın en büyük müslüman ülke takımıyız. Eğer imanlı biriyse bizde yabancılık çekmez. Şampiyonluk kutlamasında Tala el bedru aleyna çaldırmış kulübüz en nihayetinde.
resmi adım ztn olmuş hoca açıkladı yaw. başkan görüştü, apo görüştü dedi.Fatih hoca,Oğulcan ve Taylan resmi bir adım olmasa böyle işlere kalkışmaz, Başakşehir zaten sosyal medyada seviyor böyle işleri sürekli ön plana çıkma amaçları var. İrfan Can ve Onyekuru'nun ismini çok net zikretti hoca bence olacak bu işler.
ceyhun gülselama da dönüşebilir. ama denemeye değer önliberoda tutmazsa zaten hiç bi yerde tutmaz bence
9 ocak dünya kahve günü olsun artık
TaraftarBaşakşehirin fincanlı paylaşım yapması çok doğal takımın en değerli oyuncusunu satarlarsa camia ve taraftar baskısından korkuyorlar, taraftarının gazını almaya çalışıyor.
Hangi taraftar Beşiktaş, Fenerbahçe taraftarından mı?Başakşehirin fincanlı paylaşım yapması çok doğal takımın en değerli oyuncusunu satarlarsa camia ve taraftar baskısından korkuyorlar, taraftarının gazını almaya çalışıyor.
Çünkü aptalca yönetimimiz var.Tala el Bedru değil de UEFA kupasını Müslüman bir ülkenin ve doğulu bir ülkenin takımı olmamız bir ara baya Bi popüler yapmıştı bizi. Bunu hiç kullanamadık.