Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
visca trezeguet onyekuru üçlüsüne ikisini sec deseler
Çok net Visca ve Onyekuru'yu seçerdim.
Arda ile falan ne oynarlar vallahi düşünemiyorum. Özellikle Kadıköy'de Fenerbahçe'nin muhteşem savunma dörtlüsüne karşı çok acayip şeyler yapılabilir.

Muhammed aradığımız forvet mi bilemiyorum. Kuru ve visca gelirse servisçi bi santrafor gelmesi lazım. Bu muhammedin stili ne

1610227476030.webp

Adamın menajeri bu açıklamaları yapar gayet normal.Ne kadar fazla pay koparırsam derdinde.Sonuç olarak iş oyuncuda bitiyor.

Batur Altıparmak:

"Taylan ve Oğulcan yakın arkadaşları aralarında böyle düşünceleri olabilir, kahve paylaşımı yapabilirler ama bu istekten öteye geçemez. Böyle düşünürsek Emre Belözoğlu da İrfan'ın çok sevdiği abisi."

Bunu birisi dövebilir mi
Dovmekle yetinmemeli bence

Batur Altıparmak:

"Taylan ve Oğulcan yakın arkadaşları aralarında böyle düşünceleri olabilir, kahve paylaşımı yapabilirler ama bu istekten öteye geçemez. Böyle düşünürsek Emre Belözoğlu da İrfan'ın çok sevdiği abisi."

Bunu birisi dövebilir mi
irfan önce bu fenerli itneyi menajerlik görevinden alsın. bununla bitmez bu transfer

Bu Mostafa’yi biraz arastirdim, kulubu ile arasi bozulmus galiba, iyi teklifler aldigi icin ve bu firsatin her zaman gelmeyecegi icin takimdan ayrilmak istiyormus ama kulubu satmak istemiyor. Saint Etienne’den 5-6 milyon istemisler.

yahu bu kahve yaygarası , hocanın belirttiği gibi işte , ciddi birşeyler yapmak lazım derken Abdurrahim gidip adamlarla kahve içip içip geri boş dönüyor , onu demek istedi, Başakşehir de zaten fincan paylaşımıyla Abdurrahim ile maytap geçiyor

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Muhammad via Al-Nahar channel

Earlier, I received a Turkish offer from Fenerbahce and I rejected it, even though it was many times what I get from Zamalek

I received an offer from Antalya Sport and I rejected it and did not make any problems, then I got a promise in front of the whole world from Mortada Mansour that I will professional after the African Championship

Birakin gideyin demis resmen

Altı atınca ve hocanın açıklamalarından sonra biraz futbol programlarına bakayım dedim... Boşluk konusunda sonu ve dibi olmayan futbol medyasında..; Ahmet Ercanlar ve Emre Bol dahil olmak üzere şu A spordaki Hakan Gündoğar kadar boşunu görmedim. Bu kadar cahil bir adam görmedim. Bak içindeki Galatasaray kompleksine düşmanlığına gelmedim hiç..

Muhammed aradığımız forvet mi bilemiyorum. Kuru ve visca gelirse servisçi bi santrafor gelmesi lazım. Bu muhammedin stili ne
Henry ve Visca olursa, forvette Diagne kalsa dahi cuk olur bence. Bayağı alan açıyor çevresine, bayağı gol attırır bu ikiliye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt