Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.208
- 3.348
- 2.418
Korkmuş bu şeytan. Hemen mesaj atmıştır emre bi teklif yapın diyr
bir tane karakteri olan fb' li görmedim ben bu yaşıma kadar, bir tane..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Korkmuş bu şeytan. Hemen mesaj atmıştır emre bi teklif yapın diyr
Başka bir şey koklatalım biz depara yok ki![]()
Sadece şerefsiz değil ekstrası da varbatur altirparmak serefsizin teki
Yalcin 12 veren oldu diyor. Kim veriyormus diye sorsanizya be evren. 12 verseler goksel sirtinda goturur lanParanın ne olduğundan haberi yok arkadaşın![]()
Emre belozoglu ne alaka irfanin abisi olunca noluyor mal herif ya. Yabanci siniri bu yuzden olmamali iste. Bu itler ac kalmali
Normal degil. Emre belozoglu ne alakaAdamın menajeri bu açıklamaları yapar gayet normal.Ne kadar fazla pay koparırsam derdinde.Sonuç olarak iş oyuncuda bitiyor.
Devreye girsinler fiyat artsın ortalık kızışsın istiyor.Normal degil. Emre belozoglu ne alaka
Kizistiririzda batura yazik olurDevreye girsinler fiyat artsın ortalık kızışsın istiyor.
Maalesef insanlarımız riyakar!Lafa gelince vatan,millet Sakarya;icraata gelince bahanenin bini bir para...Zora gelince de iki nutuk salla, nasılsa inanan bir kitle var...Özil prime döneminde Türkiye’nin yüzüne bakmıyordu.Milli takımı bile tercih etmedi.Ne zaman elden ayaktan düştü.Gitti Erdoğan ile foto çekilip sonra ırkçılık yaptılar diyip mağduru oynadı.Geçenlerde almanların kovduğu gurbetçiler gibi.Tekme yiyen reisi övdük diyor.Sağlıklı zihine sahip gurbetçi çok az gördüm.
Tam fenerli iste. Onlar gibi kolpaYalniz Mesut da tam çomar he. Birkaç yıl sonra milletvekili olarak görürüz kendisini.