- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
hocam beeee
ne güzel saplıyor yav
ne güzel saplıyor yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim bir şekilde bu transferleri bitirirse şampiyonluk rahat gelir.Böylece sezon sonu tekrar seçilirler.Ffp sona erdiği için güzel scout transferleriyle efsane olabilirler.
Şampiyonluk her şeyi değiştirirseçilemezler. yönetimin işi çoktan bitti son ayları
Bu genel kurul seçmez bir daha m.cengiz'iŞampiyonluk her şeyi değiştirir
O aliye ayri gicigim. O herif cok sinsi.. bunun gecmis maclarda roportajlarini gordum hep bize gonderme yapmis
Şampiyonluk her şeyi değiştirir
keyifler nasıl gergedan kafasıhocam beeee
ne güzel saplıyor yav
Böyle kimi alsak Toto da patlıyorEmre Akbaba ve Falcao gibi Irfan'i da almak namus borcu oldu![]()
durdugu hataApo falan istifa edebilir 1 şubat itibariyle
Ozonwafor Yeni Donk umuz.. bunu yazın bi yere hiçbir yere gitmez ..İrfan çok zor gibi de, Visca'yı sağa sola öneren Başakşehir, belli ki gözden çıkarmış, belki bize verebilir. Visca+Henry'e bile fitim ben. Bir de Mısırlı çocuk da olursa hücum hattı bayağı bir alternatiflenir. Hem nitelik hem de nicelik olarak. İlla ki İrfan'a gerek yok, olmazsa olmaz değil bence.
Jesse ve Ozornwafor'u kiralayıp, Oumar'in lisansı dondurursun, 3 kontenjan açar, bu oyuncuları koyarsın yerine.
Ahahaha bunlar bizim standartimiz da iyi olan özellikleri renktaşHocam yanlislikla Salah'a bakmadin degil mi![]()