Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem takasa giriyoruz ağanın eli tutulmaz

Akbaba>>rafael
Luyi+diagne>>irfan+visca
M.cengiz+apo+yusuf>>göksel
L.şahin+davala+selçuk>>okan
Belhanda+ömer>>crivelli
Fatih+şener+linnes>>gulbrandsen
Babel+jese>>berkay

Sucureis.jpg

images

Dediğim gerçek oluyor. Galibiyetler alsak bile apo transfer sezonu bitene kdar ortalarda gözükmez demiştim. Hoca bugün bizi gaza getirdi ama bu yönetimin o oyuncuları alma olsalığını %15 falan görüyorum. Gelirse onyekuru gelir, fulham bedavaya verirse seriyi getirirler bi de salih aytaç falan maksat işte şu kadar oyuncu aldık demek için boşa transfer yaparlar. Benim hiç ümidim yok. Transfer sezonu sonu yönetim-hoca gerginliği zirveye çıkar

İrfan çok zor gibi de, Visca'yı sağa sola öneren Başakşehir, belli ki gözden çıkarmış, belki bize verebilir. Visca+Henry'e bile fitim ben. Bir de Mısırlı çocuk da olursa hücum hattı bayağı bir alternatiflenir. Hem nitelik hem de nicelik olarak. İlla ki İrfan'a gerek yok, olmazsa olmaz değil bence.
Jesse ve Ozornwafor'u kiralayıp, Oumar'in lisansı dondurursun, 3 kontenjan açar, bu oyuncuları koyarsın yerine.
Ozonwafor Yeni Donk umuz.. bunu yazın bi yere hiçbir yere gitmez ..

Ben kerem ve ozonwafor dan çok umutluyum

Pek inanmiyorum ama olurda bu transferler olursa medyaya yeni malzeme de cikar.Galatasaray sampiyon olamazss batar biter .Galatasaray bu paralari nasil odeyecek diye haberler mansetleri susler.

Oyuncularida maliyetleri uzerinden baskiya almaya calisirlar.Bu kirli duzen bunu gerektirir cunku.

Kimse sormaz yazin 18 transfer yaptin.Hala 10 numara, kanat, stoper, ortasaha kovalayip aliyorsun diye.Yada digeri icin +30 yasindaki stoper icin 2 tane potansiyelli oyuncunu verip ustune para veriyorsun diye.Serefsizlerin isi gucu biziz.

Çok hızlı atletik kanat oyuncusu, gol atıp asist yapan teknik kanat oyuncusu, şut ve frikik atan, kilit pas yapan yetenekli orta saha oyuncusu. Ligin anahtarı bu. Onyekuru, Visca ve İrfan’ı aldıktan sonra varsın santrafor Diagne olsun, Taylan’ın yedeği Aytaç olsun, açık ara şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt