Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ana kadar hoca hiçbir dönem bu kadar açık olmamıştı. Yine istediklerini alamayacaklar en azından traftar da bilecek hocanın kimleri istediğini. Sekidikalar falan hep hocanın transferi diye kitlendi taraftara. 1 şubatta twitterda küfür gecesi yaşanır o adamlr gelmezse
bonservisini alacaklarina karsilik alip bosa cikan her oyuncu bizim radarimizda idi. fazla üstünde durmaya gerek yok yani sekidika alt ligde bir kac gol atinca deneyelim diye düsündüler. maliyeti yok cocugun ama futbolcu olamamis. eskisehir'de zaten amatörün amatörü topcularla oynuyordu, orada rahatti ama 40 firin ekmek yese belki topcu olur. keremden falan fersah fersah geride.

Taylan

Arda - Feghouli - Irfan Can - Onyekuru

Mohammed

Kadro 2.

Taylan

Kerem - Arda - Irfan Can - Onyekuru

Mohammed​

Arda* - ilk 11 olmasina karsi olsamda, gosterdigi performansla ilk 11 de olmayi hakediyor.

Bu kadrolar yetmez diye düşünüyorum.
Bize çok net bir tane fark yartacak keita tarzı sağ kanat lazım. Mohammedi inşallah alternatif diye almıyorlardır.

Visca niye ayrılmak istiyomuş her yere öneriyolarmış adamı güya bana mantıklı gelmiyo hiç

visca bu yaw 10 senedir 15-20 şer gol asist yapıyo ligde karakteride belli avrupadan teklifler oldu yine gitmedi/göndermediler

tek bi açıklaması var bu işin okanla futbolcular arasında sıkıntı var takım okanı sabote ediyo ve gökselde okandan yana tavır aldı mahmutla ilgilide okanla ilgili sıkıntısı var deniyo ateş olmayan yerdende duman çıkmaz

bide belki bi ihtimal takım artık başarıya doydu oyuncular misyonunu tamamladı gitmek istiyolar diyicemde bi başarısıda yok geçen seneki şampiyonluk hariç

Muslera
(Okan)
Linnes Luyindama Marcao Emre
(Şener Donk Emin Saracchi)
Taylan
(Aytaç Ozornwafor)
EmreK Arda
(Feghouli Belhanda Akbaba Ömer)
Visca Diagne Henry
(Oğulcan Babel Kerem)​

Oumar'in lisansı dondurulur. Sekidika, Falcao ve Etebo ile yollar ayrılır.
Toplam 13 yabancı olur. Etebo kalsa bile 14 olur yine problem değil.
Visca ve Henry'i alıyorsun bir tek. Onları da sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu ile bedelsiz kiralarsin. Bitti gitti işte.
Bu kadro ile de şampiyonluğun en büyük adayı olursun.
Yönetim hiçbir şey yapamıyorsa, Visca ile Henry'i çözsün. Biri GS'a gelmek için can atıyor, diğerini kulübü Trabzonspor'a bile öneriyor. Gayet olabilecek iki transfer işte.

Muslera
(Okan)
Linnes Luyindama Marcao Emre
(Şener Donk Emin Saracchi)
Taylan
(Aytaç Ozornwafor)
EmreK Arda
(Feghouli Belhanda Akbaba Ömer)
Visca Diagne Henry
(Oğulcan Babel Kerem)​

Oumar'in lisansı dondurulur. Sekidika, Falcao ve Etebo ile yollar ayrılır.
Toplam 13 yabancı olur. Etebo kalsa bile 14 olur yine problem değil.
Visca ve Henry'i alıyorsun bir tek. Onları da sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu ile bedelsiz kiralarsin. Bitti gitti işte.
Bu kadro ile de şampiyonluğun en büyük adayı olursun.
Yönetim hiçbir şey yapamıyorsa, Visca ile Henry'i çözsün. Biri GS'a gelmek için can atıyor, diğerini kulübü Trabzonspor'a bile öneriyor. Gayet olabilecek iki transfer işte.

bayram ömer ve akbaba emre ile devam etmemek lazim
umarim yeni sözlesme imzalamazlar
fatih hoca yine evlat ayagina sözlesme yaptirmasin
yeni galatasaray, yeni iskelet diyor. bunlardan yedek bile olmaz

Acun yeni kurduğu digital zamazingo ile fb ye sponsor olacakmış Mesut transferinde.A sporda yeni kurulan bir dijital platform sponsor olup yarı ücretini ödeyecek dediler.

Visca niye ayrılmak istiyomuş her yere öneriyolarmış adamı güya bana mantıklı gelmiyo hiç

visca bu yaw 10 senedir 15-20 şer gol asist yapıyo ligde karakteride belli avrupadan teklifler oldu yine gitmedi/göndermediler

tek bi açıklaması var bu işin okanla futbolcular arasında sıkıntı var takım okanı sabote ediyo ve gökselde okandan yana tavır aldı mahmutla ilgilide okanla ilgili sıkıntısı var deniyo ateş olmayan yerdende duman çıkmaz

bide belki bi ihtimal takım artık başarıya doydu oyuncular misyonunu tamamladı gitmek istiyolar diyicemde bi başarısıda yok geçen seneki şampiyonluk hariç
Dün benzer bir yorumu ben de yapmıştım ama benim tahminim Okan hocanın gönderileceği yönünde.Ancak o da bu durumu bildiği için öncelik alarak papaz oyuncuları gönderme derdinde.Yoksa bu isimler bu kadar ayyuka çıkmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt