- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Fatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."
Bu kismi anlamadim ama
Bu kismi anlamadim ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi ara hocanın yaptığı Serdar ve Eren ile başlayan bilgilendirme videoları vardı.Orada beyaz gömlek giyiyordu diye hatırlıyorum.Öyle açıklamalar gelecek demekki.Fatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."
Bu kismi anlamadim ama
Albayrakami laf cakiyorFatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."
Bu kismi anlamadim ama
Fatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."
Bu kismi anlamadim ama
Bu kismi anlamadim ama
He igtv eyvBi ara hocanın yaptığı Serdar ve Eren ile başlayan bilgilendirme videoları vardı.Orada beyaz gömlek giyiyordu diye hatırlıyorum.Öyle açıklamalar gelecek demekki.
İnsta videosu atacak onu diyoFatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."
Bu kismi anlamadim ama
Ufukta istifa gözüküyor ama apo mu olur hoca mı olur cengiz mi olur muammaBu isin sonunda Fatih Terim istifa etmesin de![]()
Okan ile irfan arasinda sezon basi bi mevzu donmustu. Irfan cagne takasi ilk ozaman konusulmustu. Hatta basin onundede bi kac kelam etmisti bicirikVisca niye ayrılmak istiyomuş her yere öneriyolarmış adamı güya bana mantıklı gelmiyo hiç
visca bu yaw 10 senedir 15-20 şer gol asist yapıyo ligde karakteride belli avrupadan teklifler oldu yine gitmedi/göndermediler
tek bi açıklaması var bu işin okanla futbolcular arasında sıkıntı var takım okanı sabote ediyo ve gökselde okandan yana tavır aldı mahmutla ilgilide okanla ilgili sıkıntısı var deniyo ateş olmayan yerdende duman çıkmaz
bide belki bi ihtimal takım artık başarıya doydu oyuncular misyonunu tamamladı gitmek istiyolar diyicemde bi başarısıda yok geçen seneki şampiyonluk hariç
Bunu da alicaz sanki oyle hissediyorum
Transferler gelmezse bence birileri gidecekUfukta istifa gözüküyor ama apo mu olur hoca mı olur cengiz mi olur muamma
Gelmez o transferler.Transferler gelmezse bence birileri gidecek
Onyekuru ve youssuf harici gelmezOnyekuru
Irfan
Visca
Mohamed
Yousuf
Hadi bakalim yönetim top sizde.