Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."

Bu kismi anlamadim ama

Fatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."

Bu kismi anlamadim ama
Bi ara hocanın yaptığı Serdar ve Eren ile başlayan bilgilendirme videoları vardı.Orada beyaz gömlek giyiyordu diye hatırlıyorum.Öyle açıklamalar gelecek demekki.

Bu kismi anlamadim ama

Bundan bir tane daha gelebilir dedi.
"Hak yiyip, gak diyenlere, gecemizi gündüzümüze karıştırıp, inancımızı daha çok artıranlara, tekrar geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum, zaten çok açık. O yüzden ben daha fazla konuşarak acıyı arttırmak istemiyorum."

Visca niye ayrılmak istiyomuş her yere öneriyolarmış adamı güya bana mantıklı gelmiyo hiç

visca bu yaw 10 senedir 15-20 şer gol asist yapıyo ligde karakteride belli avrupadan teklifler oldu yine gitmedi/göndermediler

tek bi açıklaması var bu işin okanla futbolcular arasında sıkıntı var takım okanı sabote ediyo ve gökselde okandan yana tavır aldı mahmutla ilgilide okanla ilgili sıkıntısı var deniyo ateş olmayan yerdende duman çıkmaz

bide belki bi ihtimal takım artık başarıya doydu oyuncular misyonunu tamamladı gitmek istiyolar diyicemde bi başarısıda yok geçen seneki şampiyonluk hariç
Okan ile irfan arasinda sezon basi bi mevzu donmustu. Irfan cagne takasi ilk ozaman konusulmustu. Hatta basin onundede bi kac kelam etmisti bicirik
.

Size olacaklari anlatayim. Ss alinda sonra hatirlatirsiniz :D

Balondanin kontrati bitiyor ve aynisi white father icin gecerli, Okansiz da Diagneyi istiyor...

Balonda Istanbuldan ayrilmak istemiyor (Istanbul Bsb)
Akbaba da 1.5 istemis galiba, onada diyeceklerki 'oglum bak kontratin bitiyor, en azindan bsb ye gitte hem sampiyonluk sansin olur hem Istanbulda kalirsin.

Diagneyide verecegiz uzerine + belki bi miktar para (1 ocakta sattigin kadar al bitmis galiba, Beyaz futbolda dediler. Hoca soylemis galiba).

Visca & Irfan Can hayirli Ugurlu olsun

Forvete de o Zamalekte oynayan Muhammed alinacak, kadroya almamislar zaten bugun.

Onyekuru zaten gemileri yakti. Onu bi sekilde kiralik ve satin almali aliriz herhalde. Aynisi Seri icin gecerli.

GIDECEKLER: Balonda, Akbaba ve Diagne

GELECEKLER: IRFAN-VISCA-MUHAMMED-KURU ve SERI

2. Yari Kadro:

1837114_Galatasaray_SK.jpg

Boylece takim bayagi bi genclesip hizlanacak on taraf.

Egerki olurda LYUNDAMA guzel bi paraya satilirsa Stoper, sag ve sol bek daha alinir!

Planların tamamı gerçekleşirse

çadne falkoa luyundama etobbo gider
ismi geçen adamlar gelir, emre-belh ile sözleşme yenilenir
(ağır kazık girebilir bu transfer ve uzatmalardan ki %90, girecektir.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt