Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exxenmidir ne bktur, ona para veren önce adamım diye sonra da Galatasaraylıyım diye kendini kandırmasın.
ErUM-mkXEAISxhd

Kanat vs. olsa anlarım ama forvete daha bilindik ve ne yapacağı belli olan biri lazım sanki. Falcao gibi değil, maksimum 27-28 yaşında. Gerçi para da yok el mecbur Mohammed'e kalacaz gibi :D
Para da yok mecbur alacaz ne demek :D
5 milyonlar konuşuluyor
Hayırlısı. İnşallah ucuza kapatabiliriz

Dorukhanıda beleş çözek sene sonu hem taylanı hemde sağ içi yedekler

3lü orta saha kurgusunda as olarak irfan-taylan-sağ iç kanadada deplase olabilen biri lazım(okan buruk gibi)

rotasyonda emre k.-dorukhan-10 numara özellikli iç olarakta oynayabilen biri

Çok baskın bir forvet tarzında değil mi?

ali yavuzun olmuş hali gibi duruyo tarz olarak bu seviyesi yetermi yada hoca seviye atlatabilirmi taylanla oğulcandaki gibi bilmek zor 5-10 m civarına riskli,2-3 m civarına denenebilir gibi gördüm ben tek maçla

mesela tettehte pragdayken 10 m riskli bi transfer olurdu ama malatyadaki oyunu 2-3 e denenir gibi duruyo o tarz geldi bana

tutmazsa zarar etmeyiz stancu standardında takılır,seviye atlayabilirse kazanırız maliyetine göre yorum yapmak daha doğru olur

diagne gibi rakibin koşuşunun rüzgarından etkilenip ayakta duramayan,altına sıçmış gibi yürüyen koşan bi forvete maruz kaldıktan sonra sokakta normal yürüyebilen birini görünce bile gözlerim doluyo duygulanıyorum,sahada her boka düşmeyen biri aradığım ilk kriter oluyo oyuncu filtrelerken

elmanderden sonra forvetlere pres yapabiliyomu

sneijderden sonra 10 numaralara şut çekebiliyomu

muslera sakatlanınca kalecilere topu tutabiliyomu

Rieradan sonra beklere oyun kurabiliyomu diye bakarken diagneden sonra forvetlere düzgün yürüyüp düşmeden koşabiliyomu gözüyle bakıyorum

ali yavuzun olmuş hali gibi duruyo tarz olarak bu seviyesi yetermi yada hoca seviye atlatabilirmi taylanla oğulcandaki gibi bilmek zor 5-10 m civarına riskli,2-3 m civarına denenebilir gibi gördüm ben tek maçla

mesela tettehte pragdayken 10 m riskli bi transfer olurdu ama malatyadaki oyunu 2-3 e denenir gibi duruyo o tarz geldi bana

tutmazsa zarar etmeyiz stancu standardında takılır,seviye atlayabilirse kazanırız maliyetine göre yorum yapmak daha doğru olur

diagne gibi rakibin koşuşunun rüzgarından etkilenip ayakta duramayan,altına sıçmış gibi yürüyen koşan bi forvete maruz kaldıktan sonra sokakta normal yürüyebilen birini görünce bile gözlerim doluyo duygulanıyorum,sahada her boka düşmeyen biri aradığım ilk kriter oluyo oyuncu filtrelerken

elmanderden sonra forvetlere pres yapabiliyomu

sneijderden sonra 10 numaralara şut çekebiliyomu

muslera sakatlanınca kalecilere topu tutabiliyomu

Rieradan sonra beklere oyun kurabiliyomu diye bakarken diagneden sonra forvetlere düzgün yürüyüp düşmeden koşabiliyomu gözüyle bakıyorum
O zaman saçma olur. Takımda as forvet yokken bu tip daha ben oldum diyen bir topçu alınırsa yine çöpe atarız sezonu forvet açısından.

:mad: :mad:
Ünlü menajer Onyekuru'nun Galatasaray ile anlaştığı yönündeki haberleri "Tamamlanmış bir şey yok" diye cevaplarken medyaya yansıyan iddiaları "Doğru değil. Sadece saçmalık" şekinde yanıtladı.
(Ajansspor)

Uğur karakullukçu önce altyapıdaki adamlara peynir'den başka bir şey vermediğimizi söyledi,şimdi de sözleşmeli futbolcuyu ayartmaya çalıştığımızı söyledi. Dünyanın her kulüp'ü transfer yaparken sözleşmeli futubolcuya transfer teklif yaptığını ve oyuncunun gönlünü kazanamaya çalıştığını kendisi bilmiyor mu ? Bu adamın derdi ne ?

Abi adamın anasına bacısına nişanlısına küfretmek nedir yav
Kesin bunların çoğu Gençler taraftarı da değildir. Algı peşinde koşan pisliklerdir yine

Ajax wants Mostafa Mohammed from the Zamalek team. Ajax's offer: 7.5 million €

Speaking to a local newspaper a few weeks ago Mostafa Mohamed said:

I want to go to a team from Turkey but club president does not want me to go to Turkey. #Ajax #eredivisie https://t.co/dZbOk26Iz5

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
UEFA ve Fifa devreye girse valla parasız bile alırız spora siyaset bulaştırdıkları için ama nerdeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt