- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Kanımızın ısındıklarından ne hayır gördük üstatMohammed'e hiç kanım ısınmadı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanımızın ısındıklarından ne hayır gördük üstatMohammed'e hiç kanım ısınmadı yav
Kanat vs. olsa anlarım ama forvete daha bilindik ve ne yapacağı belli olan biri lazım sanki. Falcao gibi değil, maksimum 27-28 yaşında. Gerçi para da yok el mecbur Mohammed'e kalacaz gibiKanımızın ısındıklarından ne hayır gördük üstat
Exxenmidir ne bktur, ona para veren önce adamım diye sonra da Galatasaraylıyım diye kendini kandırmasın.
Para da yok mecbur alacaz ne demekKanat vs. olsa anlarım ama forvete daha bilindik ve ne yapacağı belli olan biri lazım sanki. Falcao gibi değil, maksimum 27-28 yaşında. Gerçi para da yok el mecbur Mohammed'e kalacaz gibi![]()
Hocam benim halam almış. Kendisi Fenerli. Ondan takılıyorum arada. Sıkıntı olur mu para vermeden girsek?Exxenmidir ne bktur, ona para veren önce adamım diye sonra da Galatasaraylıyım diye kendini kandırmasın.
Full bi maçını scout ettim şimdi youtubedan ileri sara saraMohammed'e hiç kanım ısınmadı yav
Çok baskın bir forvet tarzında değil mi?Full bi maçını scout ettim şimdi youtubedan ileri sara sara
bi bok anlamadım birkaç şut çekti bide diagne gibi sallana sallana hacıyatmaz gibi durmuyo sahada ona baktım önce
ümit karana benzer bi stili var gibi
bu dansöz, yalakalığa başlamadan önce eminim evinde tek türkçe kitap yoktu. şimdi maşallah diriliş ertuğrul olmuş![]()
![]()
2 fotoğrafta çomarlık derecesi olarak hiçbir fark yok. Biri zengin çomar öbürü fakir.
Çok baskın bir forvet tarzında değil mi?
O zaman saçma olur. Takımda as forvet yokken bu tip daha ben oldum diyen bir topçu alınırsa yine çöpe atarız sezonu forvet açısından.ali yavuzun olmuş hali gibi duruyo tarz olarak bu seviyesi yetermi yada hoca seviye atlatabilirmi taylanla oğulcandaki gibi bilmek zor 5-10 m civarına riskli,2-3 m civarına denenebilir gibi gördüm ben tek maçla
mesela tettehte pragdayken 10 m riskli bi transfer olurdu ama malatyadaki oyunu 2-3 e denenir gibi duruyo o tarz geldi bana
tutmazsa zarar etmeyiz stancu standardında takılır,seviye atlayabilirse kazanırız maliyetine göre yorum yapmak daha doğru olur
diagne gibi rakibin koşuşunun rüzgarından etkilenip ayakta duramayan,altına sıçmış gibi yürüyen koşan bi forvete maruz kaldıktan sonra sokakta normal yürüyebilen birini görünce bile gözlerim doluyo duygulanıyorum,sahada her boka düşmeyen biri aradığım ilk kriter oluyo oyuncu filtrelerken
elmanderden sonra forvetlere pres yapabiliyomu
sneijderden sonra 10 numaralara şut çekebiliyomu
muslera sakatlanınca kalecilere topu tutabiliyomu
Rieradan sonra beklere oyun kurabiliyomu diye bakarken diagneden sonra forvetlere düzgün yürüyüp düşmeden koşabiliyomu gözüyle bakıyorum
Genç futbolcuların sistemli takıma gelmek istemelerini doğal karşılıyorum ama para yok.Adı Galatasaray ile anılan Bodo Glimt'in genç forveti Victor Boniface'in Instagram paylaşımı...Ekli dosyayı görüntüle 107680
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
UEFA ve Fifa devreye girse valla parasız bile alırız spora siyaset bulaştırdıkları için ama nerdeeeAjax wants Mostafa Mohammed from the Zamalek team. Ajax's offer: 7.5 million €
Speaking to a local newspaper a few weeks ago Mostafa Mohamed said:
I want to go to a team from Turkey but club president does not want me to go to Turkey. #Ajax #eredivisie https://t.co/dZbOk26Iz5
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi