Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın isimleri açıklaması iyi mi oldu, kötü mü hala ikilemdeyim. Şu aşamadan sonra İrfan-Visca ikilisinden birinin gelmemesi dahi ciddi hayal kırıklığı yaratacak.

Kimse gelmeyecek galiba. Bosuna heyecanlandık.
3323.jpg

Listeden diğer isimleri hiç bahsetmeden özellikle.bu isimleri söylemesinin nedeni varmı acaba ?

rengim en sevmediğim oyuncu tipi bu ya mahmut bile daha iyi

topla 2 adım gitmeyen

her 10 pasını 9u geriye 1i yana

tek yaptigi alan kapatıp kafa topuna cikmak
Valla bu çocuğu ben anlayamadım kariyerine 10 numara, forvet olarak başladı sonra merkeze geçti box to box oynadı sonra 6 numaraya geçti. Ersun bi ara stoper oynatıyordu falan. Kısaca uygun rol bulunabilirse faydalı olur yav

Bugün ku kaleciye üzülüyordum 6 tane attık diye ama 2 sene önce de Altay Ankara'da oynarken ona da 6 tane atıp kısmetini açmıştık belki bu çocukta ileri de iyi para kazanır.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Çok samimi art niyet gütmeden soruyorum . Fatih hocanın açıkladığı liste ve dün oynanan top için ne düşünüyorsun acaba?

İrfan+visca hayali kuran renktaşlar büyük hayaller kuruyorsunuz şu koşullarda ancak Göksel kıyak yaparsa bunların ikisi aynı anda gelir ben sadece irfanı bile alacamızı sanmıyorum gelirse sadece onyekuru gelir

Visca’ya gerek yok, üzerinde durulup şans da verilirse Kerem var. Kuru da geldimi kanaata ihtiyaç kalmaz. İrfan şl de hatrik yapmazsa bu kadar değerli olurmuydu bugün, hiç sanmam. Yerli olmazsa ve kısıtlama da gelmezse irfana da gerek yok. Türkiye’de hiçbir topçu ederinde satılmıyor maalesef ve bu yüzden de Türk liginde futbolcu almayacaksın.
Yapılması gereken iş belli, altyapılarda iş yapacak topçuları bulup alacaksın uygun fiyata ve bir iki yıl kendi klüplerine kiraya vereceksin. Mesela bursa’nın topçuları, mesela Eskişehir’de daha keşfedilmemiş ama 17-18 yaşında çıkıp top oynayan çocukları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başak Viscay'i göndermek istiyor sanırım. Trabzonspor'a da onermişler kiralık olarak. Fleurquin yazdı Twitter'da.
İrfancan görüşmesinde gündeme gelmiş olabilir. Ben son derece isterim Visca'yı. 30 yaşında olmasının bir mahsuru yok. Hazır topçu, direkt BJK maçında koy sağ öne oynasın. Herif 10 sezondur falan double double yapıyordur herhalde ligde.
Fener alır

Yahu Di Maria yada o tarzda biri ole adimiz ciksa bu kadar ses getirmezdi ulke icinde.Ne İrfanmis arkadas.Yada bu kadar mi korkuyorsunuz yahu.

100 yillik kulup taraftari dusunun.Mesut Ozil gibi bir star aliyorlar.Ama GS adam almaya calisinca taraftari, gazetecisi falan Mesut'u unutup bize odaklaniyorlar.

Malum soru: Bunlar fb li oldugu icin mi boyleler, yoksa boyle olduklari icin mi Fbliler

Renktaş empati kurmak lazım. Adamlar kim ne derse desin geçmiş senelerde kimsenin kurramadığı çok kaliteli kadroları kurdular.Medyada güçlüler hakem vsss herşey var.Ama sonuç Galatasaray şanpiyonlukda yetişmiş ve farkı açmış.Hemde daha ortalama kadrolarla çatır çatır oynayarak ve borrç batağı içinde yapmış bunu.

bizim yatıp kalkıp 2000 dönemi kadroya şükretmemiz lazım. o dönemim yarattığı winnerlıklaa çok başarı kazandık.Aksi taktirde bu genelkurul yapısı çapsız başkan ve yönetticilerle bjknin bile altına düşerdik.Taraftarımızda iş bilmezlik ve klübünün hakkını savunma noktasında net söylüyorum bu iki takımı geçtim çoğu anadolu klübü taraftarının bile gerisinde.

Karakter olarak sevmem ama Galatasarayın başında ali koç gibi bir güçlü başkan olacak lige ambargo koyardık.Daha erken olsaydı rivada, floryada müthiş değerlendirilir borç çok ciddi seviyelere inerdi.

evet karşı taraftar dediğin gibi di maria gelmiş gibi panik yapıyor ama Şu an bizim taraftarda sanki di maria gelmiş gibi abartıyor.

mohammed geldi diyelim ne vereceği belli değil.Kesinlikle visca yerine daha farklı daha yaratıcı birisini isterim.irfan süper olur..
Ama bizim şu ligde hızlı bire birde etkili fark yaratacak oyunculara ihtiyacımız var.

.

Dun hocanin aciklamariyla ortalik yangin yerine dondu ama gecen sene okayi istiyorum dedi alabildikmi hayir irfanida viscayida istiyorum der ama bu yonetim alamaz Klup tarihinin en beceriksiz yonetimi bu adamlarin hic birini alalmaz onyekuru ve yusufu belki alirlar transfer kapanirr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt