Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.061
- 102.187
- 5.238
Geldi şakşuka yapıyorVisca geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geldi şakşuka yapıyorVisca geldi mi
inançlı ol biraz ulanGeldi şakşuka yapıyor
valar dohaerisvalar morghulis
Kank varsa şansımız sadece İrfan gelir(umarım o olur tek hakkımızdan gelen). İkisi bir Sneijder-Drogba dan zor mali şartlarımızda.inançlı ol biraz ulan
Kimse gelmeyecek galiba. Bosuna heyecanlandık.
Valla bu çocuğu ben anlayamadım kariyerine 10 numara, forvet olarak başladı sonra merkeze geçti box to box oynadı sonra 6 numaraya geçti. Ersun bi ara stoper oynatıyordu falan. Kısaca uygun rol bulunabilirse faydalı olur yavrengim en sevmediğim oyuncu tipi bu ya mahmut bile daha iyi
topla 2 adım gitmeyen
her 10 pasını 9u geriye 1i yana
tek yaptigi alan kapatıp kafa topuna cikmak
Çok samimi art niyet gütmeden soruyorum . Fatih hocanın açıkladığı liste ve dün oynanan top için ne düşünüyorsun acaba?Bugün ku kaleciye üzülüyordum 6 tane attık diye ama 2 sene önce de Altay Ankara'da oynarken ona da 6 tane atıp kısmetini açmıştık belki bu çocukta ileri de iyi para kazanır.
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İrfan+visca hayali kuran renktaşlar büyük hayaller kuruyorsunuz şu koşullarda ancak Göksel kıyak yaparsa bunların ikisi aynı anda gelir ben sadece irfanı bile alacamızı sanmıyorum gelirse sadece onyekuru gelir
Fener alırBaşak Viscay'i göndermek istiyor sanırım. Trabzonspor'a da onermişler kiralık olarak. Fleurquin yazdı Twitter'da.
İrfancan görüşmesinde gündeme gelmiş olabilir. Ben son derece isterim Visca'yı. 30 yaşında olmasının bir mahsuru yok. Hazır topçu, direkt BJK maçında koy sağ öne oynasın. Herif 10 sezondur falan double double yapıyordur herhalde ligde.
Yahu Di Maria yada o tarzda biri ole adimiz ciksa bu kadar ses getirmezdi ulke icinde.Ne İrfanmis arkadas.Yada bu kadar mi korkuyorsunuz yahu.
100 yillik kulup taraftari dusunun.Mesut Ozil gibi bir star aliyorlar.Ama GS adam almaya calisinca taraftari, gazetecisi falan Mesut'u unutup bize odaklaniyorlar.
Malum soru: Bunlar fb li oldugu icin mi boyleler, yoksa boyle olduklari icin mi Fbliler