Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türk liginde niye kalite 0 hiç bir izlediğim maçtan keyif almıyorum

Ulan bu VAR safece bize mi var nasıl iş lan böyle net penaltısını vermedi hatayın 91.dakikada
Ulan bize olunca pozisyon 1 saat dinliyorlar hatayın penaltısında VARla konuşmadı bile

Bence irfan ve visca için ödeme sene sonunda olacak şekilde bir anlaşma peşindeyiz.. Bu oyuncular alınır alınmazda Luyindama satılacak.. Eğer biz önce Luyindama’yı iyi bir fiyata satarsak biliyoruz ki Başak 3 istiyorsa 5 isteyecek..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Visca irfan tabi ki şu dönemde iyi isimler ama hakkaten Luyindama bu kadar gomulmemeli, 8 e aldık adamı zaten min 10milyon olarak görmek gerek, eğer yerine de şu geçen dönem adı geçen defans alınacaksa bence bir mahsuru yok 10 mil sayıldığı surece

Yeni duyumcu Fatih hoca'dan yeni bir haber yok mu???

Boupendza'nın attığı 2. golü ligde atacak forvet yok.

Kimse kusura bakmasın adamlar 300 bine çok iyi topçu bulmuşlar.

En az 5 kağıda rahat okuturlar sezon sonu.

Hala umutlu olanlar var. Arkadaşlar üzülürsünüz...

Hoca alacağı hiç bir adamı öyle dan dan açıklamaz. Mesajını verdi gidici olan yönetimin tabutuna son çiviyi çaktı.

Hoca aptal değil istediği adamların gelmesi için yüksek rakamlı gelir elde etmek lazım. Satmadan alın diyor bir de eee nasıl olacak?

Beklentiye girmeyin gelecek olanları söyleyeyim ben size.

Onyekuru
Salih
Bir de becerirlerse salak saçma bir forvet alırlar.

Hala umutlu olanlar var. Arkadaşlar üzülürsünüz...

Hoca alacağı hiç bir adamı öyle dan dan açıklamaz. Mesajını verdi gidici olan yönetimin tabutuna son çiviyi çaktı.

Hoca aptal değil istediği adamların gelmesi için yüksek rakamlı gelir elde etmek lazım. Satmadan alın diyor bir de eee nasıl olacak?

Beklentiye girmeyin gelecek olanları söyleyeyim ben size.

Onyekuru
Salih
Bir de becerirlerse salak saçma bir forvet alırlar.
Yalan söylüyorsun inanmıyorum

Boupendza'nın attığı 2. golü ligde atacak forvet yok.

Kimse kusura bakmasın adamlar 300 bine çok iyi topçu bulmuşlar.

En az 5 kağıda rahat okuturlar sezon sonu.

Menajer önerisidir bence. Adamin son 2 senede tek 36 maci ve 4 gol 1 assisti var. Bunlarida fransa 2. ve 3. lig + portekiz ikinci liginde basarmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt