Yiğit Özsoy
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 741
- 377
- 608
türk liginde niye kalite 0 hiç bir izlediğim maçtan keyif almıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cünkü şişirme bir lig;herhangi bir futbol ekolü,sistemi olan bir lig değil o yüzden.türk liginde niye kalite 0 hiç bir izlediğim maçtan keyif almıyorum
Ayrıca yaratıcı,fark yaratan oyuncu eksikligi var,2 kisiyi üst üste gecip calım atabilen oyuncu bile neredeyse yok böyle olunca da öyle oluyorCünkü şişirme bir lig;herhangi bir futbol ekolü,sistemi olan bir lig değil o yüzden.
bize varsız işliyorlar dün oğuzhanın net golünü vermedi halis muhlisUlan bu VAR safece bize mi var nasıl iş lan böyle net penaltısını vermedi hatayın 91.dakikada
Ulan bize olunca pozisyon 1 saat dinliyorlar hatayın penaltısında VARla konuşmadı bile
kesinlikleBu pendza dandik galiba ya
bizim ligteki kaliteyi şöyle açıklamak gerek bence bu hatayın forveti geçen sene portekiz 2. ligte 0 gol atmış.Söyleyeceklerim bu kdartürk liginde niye kalite 0 hiç bir izlediğim maçtan keyif almıyorum
seyircnininde gitmesiyle bu sene tek bir maçtan bile zevk almadımbizim ligteki kaliteyi şöyle açıklamak gerek bence bu hatayın forveti geçen sene portekiz 2. ligte 0 gol atmış.Söyleyeceklerim bu kdar
Sahte duyumcu o , bu yönetim o adamları alamazYeni duyumcu Fatih hoca'dan yeni bir haber yok mu???
Yalan söylüyorsun inanmıyorumHala umutlu olanlar var. Arkadaşlar üzülürsünüz...
Hoca alacağı hiç bir adamı öyle dan dan açıklamaz. Mesajını verdi gidici olan yönetimin tabutuna son çiviyi çaktı.
Hoca aptal değil istediği adamların gelmesi için yüksek rakamlı gelir elde etmek lazım. Satmadan alın diyor bir de eee nasıl olacak?
Beklentiye girmeyin gelecek olanları söyleyeyim ben size.
Onyekuru
Salih
Bir de becerirlerse salak saçma bir forvet alırlar.
Boupendza'nın attığı 2. golü ligde atacak forvet yok.
Kimse kusura bakmasın adamlar 300 bine çok iyi topçu bulmuşlar.
En az 5 kağıda rahat okuturlar sezon sonu.