- 4 Ağustos 2009
- 90.997
- 72.403
- 5.358
2 milyar tl mi aliyoryavas reis bakambu yıllık kazanciyla bizim kulubu satın alir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 milyar tl mi aliyoryavas reis bakambu yıllık kazanciyla bizim kulubu satın alir
borcumuz kulup degerinden fazla olduğu için haftalık maaşıyla dahi alabilir hatta2 milyar tl mi aliyor
Yönetim kurulunu hazırlıyor. Dinçer Azaphan ikinci baskan olacakmış.Götsel başkan adaylığını açıkladı mı
Hepsi hayal zaten reisyavas reis bakambu yıllık kazanciyla bizim kulubu satın alir
Borc yiğidin kamçısıdır.borcumuz kulup degerinden fazla olduğu için haftalık maaşıyla dahi alabilir hatta
Bu iş nereye varır üstatGötsel başkan adaylığını açıkladı mı
+1905Borc yiğidin kamçısıdır.
2 milyar tl mi aliyor
Gerçek bir GS li olsa o ezik besiktas formasını giymezdiOkan hoca iyi konuşmuş tebrik ettim, GS'li olmak bunu gerektirir. Sinsi bir FB'li olsaydı orada kem küm ederdi.
Dogru karar![]()
apo'nun haklarımız hakkında konuşmaması en iyisi bence haklıyken haksız duruma düşmeye gerek yok 2 kelimeyi art arda getiremiyor uşakApo bana samimi gelmiyor.Belki yöneticilik yaptığı zamanlar sürekli şampiyon olmuşuzdur.Ama o zamanlar Fatih terimde vardı.Sorumluluğuda kısıtlıydı.
Galatasaraylı oluşundan ziyade çok ciddi çıkarları olduğu için yöneticilik yaptığını düşünüyorum.ben aponun yerinde olsam Galatasarayı düşünerek transferde sorumlu falan olmam. o işlere hiç girmem.
benim için Galatasarayın haklarınınn korunması çok önemli.Bu kadar haksızlığa uğradığımız yerde sesini çıkarmaması tüm tezimi doğruluyor.
emrahhangisi? çok var
Şu kadroyu kurduğun an yabancı sınırını üçe düşürürler.stsl sefirlerini toplayalım
İrfan-Bakambu-talisca-visca-sörloth