Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En önemli eksiğimiz sprinter hücum oyuncusu. Bir sağa bir sola iki kopuk uçurtma almamız lazım bir şekilde. BJK'de bir N'kodou dahi fark yaratiyor öne geçtikleri maçlarda. Yönetim lütfen şu tip iki adet hücum oyuncusu al lütfen.

Haftalik 375000 € aliyor.

images%20(1).webp

Apo bana samimi gelmiyor.Belki yöneticilik yaptığı zamanlar sürekli şampiyon olmuşuzdur.Ama o zamanlar Fatih terimde vardı.Sorumluluğuda kısıtlıydı.
Galatasaraylı oluşundan ziyade çok ciddi çıkarları olduğu için yöneticilik yaptığını düşünüyorum.ben aponun yerinde olsam Galatasarayı düşünerek transferde sorumlu falan olmam. o işlere hiç girmem.

benim için Galatasarayın haklarınınn korunması çok önemli.Bu kadar haksızlığa uğradığımız yerde sesini çıkarmaması tüm tezimi doğruluyor.

Aslında takasa gerekte yok başakşehir direkt saflarımıza katılsın

baskette yıllardır efesle telekomla birleşemedik bari futbolda başakla birleşelim

borcumuzda kaç milyar tlyse başağa devredip orayada kayyum atansın

göksel başkan
Fatih hoca
Okan

irfan visca vs derken

borçta kalmaz başakta batar gider :s

Bu hafta transferler de hareketli günler olacak hem bizim hem diğer takımların .Ayrıca bizim transfer nöbetinde neden Mesut konuşulur anlamam değersizleştirmeninde anlamı yok kariyeri olan futbolcu iyi şeyler yapabilir yaşıda daha 32 Avrupada bitik denilen adamlar Türkiyede iş yapıyor ama bize ne kuşlardan hocamıza güvenelim ikinci yarı inşallah şapkadan tavşan çıkarmaya devam eder (Şener Emre Ozon birkaç genç gibi ) inşallah bizimkiler bi kaç oyuncu getirir ama satmadan da nasıl olacak bakalım

Apo bana samimi gelmiyor.Belki yöneticilik yaptığı zamanlar sürekli şampiyon olmuşuzdur.Ama o zamanlar Fatih terimde vardı.Sorumluluğuda kısıtlıydı.
Galatasaraylı oluşundan ziyade çok ciddi çıkarları olduğu için yöneticilik yaptığını düşünüyorum.ben aponun yerinde olsam Galatasarayı düşünerek transferde sorumlu falan olmam. o işlere hiç girmem.

benim için Galatasarayın haklarınınn korunması çok önemli.Bu kadar haksızlığa uğradığımız yerde sesini çıkarmaması tüm tezimi doğruluyor.
apo'nun haklarımız hakkında konuşmaması en iyisi bence haklıyken haksız duruma düşmeye gerek yok 2 kelimeyi art arda getiremiyor uşak

Muslera

Sener Donk/Luyi Marcao Emre T.

Taylan

Emre K. İrfan Arda Onyekuru

Diagne

Omar 1 ay icinde donecekse ben buna fitim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt