Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle ama deplasman gibi kavramlar artik covid-19 geldiginden beri gecerli degil, buyuk takimlar taraftardan yoksun olunca kendi sahasinda kolay yenilebiliyor. Bu defa da deplasmanda rakip taraftar olmayinca da daha rahat oynuyor.
Bence yine zor olur deplasman. Hem 2. yari daha ciddi oluyor takimlar

ankaragücü, sivas, kayseri, rize

önlerindeki 4 mactan 3ü rezil rüsva takimlarla

sivasa puan verirlerse verirler

kolay maclari aldiktan sonra ligde diger maclarda ne koparirsan kopar
Rize banko macta ankaragucu zorluk cikartabilir sivasta zor olur. Kayseriyi yenerler

Başkan naif adam. Esasında güzel laf sokuyor ama karşıdakinin kalbi tecavüze uğramış. Ne dersen de kalbi kötü. Şu yaşına kadar haram yediği için. Zannediyor ki hiç ölmeyecek Allah’a hesap vermeyecek.

Rize banko macta ankaragucu zorluk cikartabilir sivasta zor olur. Kayseriyi yenerler
alanya deplasmanindan ciktigimizda kac puan fark olduguna bakmak lazim

alanya'dan sonra bizde sadece 1 hatay deplasmani kaliyor, onun disinda dandirik takimlarla oynayacagiz paso. ic sahada fire vermeyiz diye düsünüyorum ligde okadar hafta gectikten sonra, finallerin takimiyiz.

besiktas-malatya-antep-basak-fener-alanya maclarinda ne yapacagimizi kara kara düsünüyorum

alanya'dan sonra bizde sadece 1 hatay deplasmani kaliyor, onun disinda dandirik takimlarla oynayacagiz paso. ic sahada fire vermeyiz diye düsünüyorum ligde okadar hafta gectikten sonra, finallerin takimiyiz.

besiktas-malatya-antep-basak-fener-alanya maclarinda ne yapacagimizi kara kara düsünüyorum
Basak alanya deplasmanini saymadim fenerin bak onlarda var. Fenere yenilmemeliyiz beraberlik iyidir

bu fikstür bittiğinde şampiyonluk umutlarımızın bitmesi ihtimali de yüksek

2-3 oyuncu gelirse iş değişir tabi

Transfer yapmazsak cogu mac zor. Zor olan rakipler degil ama bizim fark yaratan oyuncumuz az

Transfer yapmazsak cogu mac zor. Zor olan rakipler degil ama bizim fark yaratan oyuncumuz az
kasimpasa-kayseri-karagümrük-konya-antalya maclarini cok arayacagiz. ekstra galibiyetler almamiz lazim bu sebepten dolayi. bunlardan puanlar koparsaydik rahat olurduk. sampiyonluklar kolay maclarda kaybediliyor.

Transfer yapmayan Mustafa Cengize demek istedigim :

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt