Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cikar iliskisi. Yalandan kavgalar. Bukadar beceriksizlik normal degil.
çok normal. para yok ve transfer ekibinde de apo var.

dediğin gibi bi anormallik olsa hoca onu da açığa vururdu emin ol ondan gizli hiçbir şey dönmez, dönderecek çapta dğl bu yönetim daha doğrusu.

mecbur olduğun adama yamuk yapamazsın. hocaya mecburlar

sergen ve ali fb ve bjknin hakem destegi görmesini sagliyor.

fatih hocayi oyundan atan ögretmenoglu isimli vasat bile olmayan hakem her hafta mac aliyor, neredeyse ödül gibi!

dursunun ekibi bile bu alinin laflarina daha iyi yanit verirdi...

Duvarı izliyorum arkadaşlar. Visca parçalıyı giyiyor şu anda İrfan'ın da kap bildirimi yapıldı.. en iyisi ben biraz daha devam edeyim

Alanya kasimpasa maçını izleyen varsa Salih mi iyi Aytaç mi ??

çok normal. para yok ve transfer ekibinde de apo var.

dediğin gibi bi anormallik olsa hoca onu da açığa vururdu emin ol ondan gizli hiçbir şey dönmez, dönderecek çapta dğl bu yönetim daha doğrusu.

mecbur olduğun adama yamuk yapamazsın. hocaya mecburlar
Gideceklerini biliyorlar kimseye mecbur degiller. Hicbirsey yapmazsan para olmaz tabi.

Ekli dosyalar

• images (5).webp
    images (5).webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 11
sergen ve ali fb ve bjknin hakem destegi görmesini sagliyor.

fatih hocayi oyundan atan ögretmenoglu isimli vasat bile olmayan hakem her hafta mac aliyor, neredeyse ödül gibi!

dursunun ekibi bile bu alinin laflarina daha iyi yanit verirdi...
abartmasak mı
dursunun ekibi en son durduk yere aleksin ağzına laf verip şimdi yazsam editleyeceğin bi kelime olmuştu

Sayın Cengiz hastalığının etkisiyle maalesef güzel konuşsa dahi yeterli etkiyi yaratamıyor artık.Ya da ona duyulan güvenin bitmiş olmasından kaynaklı,bilemiyorum. Ama şahsen ben bir nebze daha sert açıklamalar beklerdim. Galatasaray Spor Kulübü başkanı her şeyi çatır çatır açıklayabilmeli. Hadi bunu yapamadınız, hocanın istediklerini bir dönem yapabilin Sayın Cengiz. Bu şampiyonluğu alırsak bir nebze hoş hatirlanacaksiniz. Ama hem eksikleri doldurmamış hem de bu takım bu sene bu takım ikinci dahi bitirse ligi,başınıza gelecekleri düşünmek dahi istemiyorum itibar olarak. Abdürrahim bey hakeza öyle. Bu camiada asla yer alamazsanız. Hatıralarında dahi. Lütfen "ulan" lütfen bir kez gerekeni yapın. Ben zamanında gri oy pusulasindasiniz diye Grey Weekend'e katılmış bir taraftarim. Bir kez utandırmayın.

Gideceklerini biliyorlar kimseye mecbur degiller. Hicbirsey yapmazsan para olmaz tabi.

Gideceklerini sanmıyorum sampiyonluk gelirse tekrar secilirler. Cengiz adayligini acikladi demi? Ekibini yeniler yenirlerken hocaninda fikrini alir devam eder gibi.

Gideceklerini sanmıyorum sampiyonluk gelirse tekrar secilirler. Cengiz adayligini acikladi demi? Ekibini yeniler yenirlerken hocaninda fikrini alir devam eder gibi.
Bu durumda şampiyonluk ihtimalı Polat doneminin son yılının ihtimalinden bir tık fazla o da hoca varlığından. Yoksa çok zor takviye yapılmazsa. Maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt