Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu durumda şampiyonluk ihtimalı Polat doneminin son yılının ihtimalinden bir tık fazla o da hoca varlığından. Yoksa çok zor takviye yapılmazsa. Maalesef.
yapar takviye renktaş. adam adaylığını açıklarken devre arasında en az 3 ya da 4 transfer yapacaz demişti.

bakalım ne olcak

Yonetimin kendiaini para harcamak zorunda hissetmesini dogru bulmuyorum ama yonetim para harcamak zorunda

yapar takviye renktaş. adam adaylığını açıklarken devre arasında en az 3 ya da 4 transfer yapacaz demişti.

bakalım ne olcak
Bunlardan o kadar korkar olduk ki Ömer ve Emre Akbaba ile sözleşme yeniler onları iki sayar birde Onyekuru gelir etti üç ve transferi kapattık derler ...

hangi baskanla daha aciz duruma düstügümüzü söyle bir düsünüyorum da cevap bulamadim
dinamit koydular resmen bize
bi an küstünde alıntının içeriğini bida benden alıntı yapma yazdın diye sandım üstat.
böyle giderse değerli yorumlarımı sadece yeni metin belgesi ile paylaşmak durumunda kalacağım gibi.

Adı geçen Liege'li oyuncu yada Youssuf gibi adamlar ile ilgilenecekler gibi. Ben tekrar ediyorum Onyekuru dışında transfer beklemiyorum Onyekuru da zor olur olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt