Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sende seri'yi beğenir misin ?
Şu an ihtiyacımız olan Seri değil ama başka adamı alacak para yoksa okeyim, yapacak bir şey yok.

Özellikle baskılı oynayan takımlara karşı topu tutma ve kilit açmada çok faydalıydı ama her şeyi hızlı koşmak ve fizikli oynamakla ilişkilendiren GSC ulemalarına kalsa ikinci ligde bir ton Seri var tabii o yüzden onlarla muhattap olmak istemediğimden susuyorum.

Şu an ihtiyacımız olan Seri değil ama başka adamı alacak para yoksa okeyim, yapacak bir şey yok.

Özellikle baskılı oynayan takımlara karşı topu tutma ve kilit açmada çok faydalıydı ama her şeyi hızlı koşmak ve fizikli oynamakla ilişkilendiren GSC ulemalarına kalsa ikinci ligde bir ton Seri var tabii o yüzden onlarla muhattap olmak istemediğimden susuyorum.
Taylan+feg+seri ile mi oynayacaz, yoksa seriyi dosa mı atacaz

Seri açıklandığı gün digiturkü ailenin yıldızına geçişi yapacağım sonuca ulaşmayan aptal pas oyununu izleyecek değilim.

........................... Okan
Linnes.. Luyindama.. Marcao.. Saracchi
.................. Taylan...... Seri..................
.....Feghouli......... Arda......... Onyekuru.....
............................ Babel.....................

Yapabilecekleri max bu olur

Taylan+feg+seri ile mi oynayacaz, yoksa seriyi dosa mı atacaz

Fikstür sıkışık; Seri'nin ilk 11e girmesi zaten vakit alır o yüzden nasıl olur net bir şey diyemem.

Etebo denilen heriften 10 kat iyidir ama.

Herkes Falcao diyorda bu herif de geldiğinden beri sakat, bir maçı direk kaybettirdi üstüne gittik 2 milyon euro para gömdük.

Fikstür sıkışık; Seri'nin ilk 11e girmesi zaten vakit alır o yüzden nasıl olur net bir şey diyemem.

Etebo denilen heriften 10 kat iyidir ama.

Herkes Falcao diyorda bu herif de geldiğinden beri sakat, bir maçı direk kaybettirdi üstüne gittik 2 milyon euro para gömdük.
Taylani kesip seriyi dosa atarsak, seri hayatinin oyununu da oynasa taylancilar begenmez. Bu cocukla ilgili cok garip yorumlar okuyorum.

Adem Büyük Necati Hasan Kabze gibi yerli iş yapan yedek forvet şart oğlu şart, kimi alırsalar alsınlar yerlilere kalacağız yine alınabiliyorsa Muhammet demir olmuyorsa Adem yedeğe alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt