Soylentilere gore
Diagne
Akbaba yada Babel yada ucu
+ para
Irfan Can
Bu kadro darlığında 3 oyuncu verip 1 oyuncu alacağız. Hiç inandırıcı değil
Diagne irfan takası olabilir eğer kerizlik yaparsa Başakşehir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Soylentilere gore
Diagne
Akbaba yada Babel yada ucu
+ para
Irfan Can
Admin senin bu net ve dobra tavrını begendiğimi daha önce soylemısmıydımSeriye bonservis falan ödemeyiz.
Maaş da maks 1.5 olur.
Hoca istiyorsa da kalanlar boş yapmasın.
Şu an ihtiyacımız olan Seri değil ama başka adamı alacak para yoksa okeyim, yapacak bir şey yok.Abi sende seri'yi beğenir misin ?
Taylan+feg+seri ile mi oynayacaz, yoksa seriyi dosa mı atacazŞu an ihtiyacımız olan Seri değil ama başka adamı alacak para yoksa okeyim, yapacak bir şey yok.
Özellikle baskılı oynayan takımlara karşı topu tutma ve kilit açmada çok faydalıydı ama her şeyi hızlı koşmak ve fizikli oynamakla ilişkilendiren GSC ulemalarına kalsa ikinci ligde bir ton Seri var tabii o yüzden onlarla muhattap olmak istemediğimden susuyorum.
Alem topçu görsün.
Ben kendisini hep savundum.Geçen sene sövülen seri demi bu. Ne yanar döner Gsc
Taylan+feg+seri ile mi oynayacaz, yoksa seriyi dosa mı atacaz
Hocam sen sövdün demedim zaten forumun %95i sövüyordu anlamındaBen kendisini hep savundum.
Taylani kesip seriyi dosa atarsak, seri hayatinin oyununu da oynasa taylancilar begenmez. Bu cocukla ilgili cok garip yorumlar okuyorum.Fikstür sıkışık; Seri'nin ilk 11e girmesi zaten vakit alır o yüzden nasıl olur net bir şey diyemem.
Etebo denilen heriften 10 kat iyidir ama.
Herkes Falcao diyorda bu herif de geldiğinden beri sakat, bir maçı direk kaybettirdi üstüne gittik 2 milyon euro para gömdük.