Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelmeden önce burada en çok tartışan isimlerden biri bendim.

Fakat D. Costa olayı farklı biraz bir kere aynı tarz adamlar değil.

Costa tam bizim ligin forvet profili ve oynadığımız oyuna çok rahat uyum sağlar.

Fakat sakatlık ve yaşından ötürü istemem zaten ona istediği parayı verecek durumumuzda yok.

Yalan yanlış uydurma haberler çok takılmaya gerek yok.
herif surekli kirmizi yer gibime geliyo olasi gelisi halinde

Onyekuru gelse fayda sağlar ama istenen performansa ulaşıp pik yapması gelecek sezon maç ritmi ve kamp yedikten sonra olur. Kesinlikle değer ama getirmek, adamın fayda sağlayacağını hemen hemen kesin biliyorsun. Aynı tipte adamın yok zaten

Ha Seri için bu riske girmem, Taylan ondan daha faydalı.

seri denen arkadaş niye kadro dışı
Fulham zaten kadroda düşünmüyordu adamı. Eski takımı Nice alacak haberleri vardı transfer döneminde, sonra vazgeçtiler. Hatta Seri, Nice için bizi bekletti diye haberler çıkmıştı. Biz de almayınca 25 kişilik kadroya giremedi işte.

irfan can-belhanda ortasahasi mi
hayal gibi

Dk. 85 Taylan;

1468077321359.jpg

10,5 milyondan ama 1,35 milyon pay cikmiyor. En fazla 1,05 milyon eder, o bonus gercekten varsa. 17-6,5= 10,5 bunun 10% i 1,05 milyon € ediyor. Ama o Bonus hemen simdi ödenmedigine göre, o para bizim icin simdi önemsiz olur.

Ben öyle biliyorum 1,35 Mio € .
Nasil oldu nasil oluyor, nasil yaptilar bilmiyorum :)

Fark etmez zaten bu paraya birsey yapmazlar!

Göksel iyi bir Galatasarayli olarak irfan için bizden en az 10 ister

Onyekuru eyvallah ama Monacodan yada baska bir yerden soyle bir topcu neden bulamıyoruz biz. Tamam geniş alanı var ama scouting bu bence.

Devre arası transfer döneminde önem verdiğim tek futbolcu Onyekuru.
Seri de Taylan ile birlikte çok iyi ikili olabilir, uygun bir ücrete makul bir hamle olur.

Santrfor takviyesi yapacağımıza çok ihtimal veremedim.

Zaten hem pandemi hem abdür varken devre arasi Falcao ile Diagneyi satacak da yerine 2 santrafor bulacaz, mumkun degil.

Malesef falcao ve diagne ile biz sözlesmeyi tamamliycaz. Seve seve. Ben kendimi oyle hazırladim. Mucize olur satilirlarsa hep birlikte seviniriz. Onlari Tarik camdal seviyesini bile aratacak kaziklar olarak hafizama kazidim bile.

O yuzden hizli kanat disinda major bir hareket yapamayiz. O da Onyekuru olur ama o calisirken resmi endiselendirdi. Bu cocuk yine zature matüre olmasin köyünde!?

Diger taraftan etebo yerine biri sart. Yoksa Taylan patlayacak iyice.

Bu 2 transferi yapsak öpüp başımıza koyalım bu yoklukta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt