Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1609771608457.webp

Onyekuru PSG forması giyerek Monaco'ya ayar veriyor, GS eşofmanını da .çıkarmıyor.

Belhanda-Etebo-Akbaba OUT
Seri-İrfan Can-Salih IN

Süper olurdu, Ne kadar eski Belhanda'cı olsam da İrfan Can dehşet transfer olur.

Onyekuru eyvallah ama Monacodan yada baska bir yerden soyle bir topcu neden bulamıyoruz biz. Tamam geniş alanı var ama scouting bu bence.

Aslında paramız olsa bu arkadaş ve takım arkadaşı Romain Perraud gibi oyuncuların takımımızda olmasını çok isterdim ancak böyle ekstra şans yaratan oyuncular ile 6 kişiyle defans yapan kalenin önünde bekleyen takımları çözebilirdik

Aslında paramız olsa bu arkadaş ve takım arkadaşı Romain Perraud gibi oyuncuların takımımızda olmasını çok isterdim ancak böyle ekstra şans yaratan oyuncular ile 6 kişiyle defans yapan kalenin önünde bekleyen takımları çözebilirdik
Öyle bakınırken denk geldim. Millet 400 bine neler buluyor bonservisiyle ya. Etobo ile aynı dönem transfer olmus 3 de biri maliyetine. Simdi 5 takımdan teklif varmıs. Bizde Etobo'yu en az zararla gönderme planları yapıyoruz

Herkes onyekuruya seviniyor sol açık da onyekuru olacak ise yedeği Babel arda olur
Kerem im önü tamamen kapanır Türkiye kupası için demeyin bu üç oyuncunun formda kalmasi için onlarda oynamalı .O yüzden kerem sekidika ozornafor Ali yavuz kiralık gönderilmek zorunda Bursaspor ile anlaşmaliyiz Ali akman ,İsmail cokcalis en azından bu ikisini almalıyız Bursaspor da iddiasından kopmaz bizde eksiklerimizi en azından kapatmış oluruz .
Net bir forvet lazım seri gelecek ise hoca 4-2-3-1 oynayacak büyük ihtimalle
Yedek sağ bek gerçek bir on numara sağ açık ve forvet gerekiyor

Babel de yatarak sözlesme bitirecek.

Bkz tarik camdal, falcao, diagne, babel.

Ulan falcao, tarik camdalla ayni satirda kullaniliyorsun ya bu sana yeter!!

ancak menajerin elinde kalan çürükleri transfer edebilen bir yönetim için irfan can hayali kurmak akla yatmıyor. taraftar kendini bu haberlere kaptırıp boş yere hayal kırıklığı yaşıyor.

Seri gelsin, zaten ortasahamiz yumusak yumusacik olsun.Bize agresif top kapian gerekirse yanindakine veren bi adam lazim Ne seri yaw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt