Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Marega-Livaja
Bakasetas
İrfan-Taylan
Bakasetas
İrfan-Taylan
Nkodouya 5 kağıt saymışlardı sanırımYuzdeli birseyle aldilar sanki yamulmuyorsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nkodouya 5 kağıt saymışlardı sanırımYuzdeli birseyle aldilar sanki yamulmuyorsam
Ardamuslera, sneijder ve drogba(burak) diyorduk eskiden. simdi muslera, marcao ve ittirmeyle yazilan birini bulabilirsin anca.
Nkodou 4.5m artı sonraki satıştan yüzde 50 pay vay be deli para. Hem de kronik sakat adam.
Hangi para ile4,5 milyon euroya bonservisini aldilar
Antu çok aşağıda ya zorlasakta dusemeyiz rahat ol renktaş.Gerçekten bizim hiç yazacak lüksümüz, yüzümüz yok.
Komik duruma düşmeyelim.
Emre Akbaba 4 milyon euro, kronik sakat.
Radamel Falcao, yüzyılın rezilliği.
Diagne 13 milyon euro, işte Falcao ile yarışıyor.
Bence biz susalım. Kaldı ki Nkoudou gayet iyi bir oyuncu ve hala genç.
böyle düşük seviyelere düşmeyelim ya antu gibi ne olur.
O kadsr para nasip veriyor bu tinerciler bi Biz mi Açiz ya bi biz mi kafayi yiyecemYüzde 55 mi ne 4.5 verdiler. Pahalı yani
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki biz neden elimizdeki fatih şener ozornafor sekidikayi takasta kullanmıyoruz .kerem de üçüncü yedek olacak onyekuru gelince kiralık yollamımiz gerekmezmi forvet gelirse Ali yavuzda kiralık gitmeli bursa ya en iyi yer bursa şuanBu 3 adamı hatta vidayı çıkar rosieri biz alsaydık sezon başı herhalde hepimiz isyan ederdik biraz da şans işi bu transfer adamlar ne aldıysa kırık dökük tuttu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gecen sene kiralik degil miydi bu çavo ya?Nkodou yu tapusuyla aldılar ya öyle hatırlıyorum
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih terimi satamiyor muyuz bi yere
terime karşılık okan+irfan can
![]()

Göksel kabul ederfatih terimi satamiyor muyuz bi yere
![]()
Usta valla aklımda bonservisiyle aldılar diye kalmış ama yanlışta olabilirGecen sene kiralik degil miydi bu çavo ya?
Başak derhal kabul etse ne güzel olur. Okan için değil de can İrfan içinfatih terimi satamiyor muyuz bi yere
![]()
Uçuyo kaçıyo yılan gibi diyolar forumdanolmuş nktouya
Renktaş keş para diyorsun sonra 500 bin + 6.5 felan yazmışsın, kendin inandın mı bu yazdığına.İrfan'ı keş para hariç Başakşehir bırakmaz. Acaba biz zorunlu satın alma opsiyonu gibi bir teklif ile gitsek kabul görür mü? Göksel, Okan yıllarca bu camianın içinde GS'li adamlar bir kerede bize kıyak olsun ne olur yani.
Emre Akbaba verelim devre arası +500 bin euro sezon sonu ise 6,5 milyon euro zorunlu opsiyon valla ben kafamda bitirdim harika iş oldu.![]()