Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nkodou 4.5m artı sonraki satıştan yüzde 50 pay vay be deli para. Hem de kronik sakat adam.

Nkodou 4.5m artı sonraki satıştan yüzde 50 pay vay be deli para. Hem de kronik sakat adam.

Gerçekten bizim hiç yazacak lüksümüz, yüzümüz yok.

Komik duruma düşmeyelim.

Emre Akbaba 4 milyon euro, kronik sakat.
Radamel Falcao, yüzyılın rezilliği.
Diagne 13 milyon euro, işte Falcao ile yarışıyor.

Bence biz susalım. Kaldı ki Nkoudou gayet iyi bir oyuncu ve hala genç.

böyle düşük seviyelere düşmeyelim ya antu gibi ne olur.

İrfan'ı keş para hariç Başakşehir bırakmaz. Acaba biz zorunlu satın alma opsiyonu gibi bir teklif ile gitsek kabul görür mü? Göksel, Okan yıllarca bu camianın içinde GS'li adamlar bir kerede bize kıyak olsun ne olur yani.

Emre Akbaba verelim devre arası +500 bin euro sezon sonu ise 6,5 milyon euro zorunlu opsiyon valla ben kafamda bitirdim harika iş oldu. :)

Gerçekten bizim hiç yazacak lüksümüz, yüzümüz yok.

Komik duruma düşmeyelim.

Emre Akbaba 4 milyon euro, kronik sakat.
Radamel Falcao, yüzyılın rezilliği.
Diagne 13 milyon euro, işte Falcao ile yarışıyor.

Bence biz susalım. Kaldı ki Nkoudou gayet iyi bir oyuncu ve hala genç.

böyle düşük seviyelere düşmeyelim ya antu gibi ne olur.
Antu çok aşağıda ya zorlasakta dusemeyiz rahat ol renktaş.

Bu 3 adamı hatta vidayı çıkar rosieri biz alsaydık sezon başı herhalde hepimiz isyan ederdik biraz da şans işi bu transfer adamlar ne aldıysa kırık dökük tuttu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki biz neden elimizdeki fatih şener ozornafor sekidikayi takasta kullanmıyoruz .kerem de üçüncü yedek olacak onyekuru gelince kiralık yollamımiz gerekmezmi forvet gelirse Ali yavuzda kiralık gitmeli bursa ya en iyi yer bursa şuan

bizim avukatlar bu omarin durumuna bir baksin. bu adamin maasini fifa veya sigortalar ödeyebilir gibi söylentiler vardi. kulüp kasasindan simdi tam maas cikarsa biz bu kadar sakat ve hasta ile spor kulübü olmaktan cikip hayir kurumu olmaya baslariz. gizliden gizliye israf spor kulübü olduk gibi görünüyor. oynamayan adamlara para ödüyoruz. imajimizi düzeltmemiz lazim.

İrfan'ı keş para hariç Başakşehir bırakmaz. Acaba biz zorunlu satın alma opsiyonu gibi bir teklif ile gitsek kabul görür mü? Göksel, Okan yıllarca bu camianın içinde GS'li adamlar bir kerede bize kıyak olsun ne olur yani.

Emre Akbaba verelim devre arası +500 bin euro sezon sonu ise 6,5 milyon euro zorunlu opsiyon valla ben kafamda bitirdim harika iş oldu. :)
Renktaş keş para diyorsun sonra 500 bin + 6.5 felan yazmışsın, kendin inandın mı bu yazdığına.

Imkanı yok işte güzel kardeşim. Bende istiyorum Irfanı, ama imkanı yok. Zaten kulübün de öyle bir düsüncesi yoktur.

Salih Uçan'ı almak için 300 bin euro bulamıyorlar muhtemelen.

Gerçekten yani kimsenin kalbini kırmak istemiyorum da, Irfan olayını unutun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt