Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.245
- 5.955
- 1.483
Crivelli mi
Asil isi olan gol atmak disinda herseyi yapiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre Akbabayi forumumuza davet edelim takım için en faydalı olacağı alan burası olur ne de olsa o da bizim gibi uzaktan izliyor1.5 ne yav iskender gibi
getirin oradan 3 senelik bonuslu monuslu kontrat
bi 3 sene daha yatsin haspam
Ondan katır dedim zaten at gibi koşuyor eşek gibi vuruyor topaHoca ileride güçlü, koşan, basan tarzı bir forvet Başakşehir de golcü istiyormuş, olabilir.
deplasmanlara götürmesinler, bizim stattaki koltuklar isitmali olabilirEmre Akbabayi forumumuza davet edelim takım için en faydalı olacağı alan burası olur ne de olsa o da bizim gibi uzaktan izliyor
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bütün eksikleri en kısa sürede tamamlamamız dileğiyle
En acilinden orta saha ve kanat takviyelerini yapmalıyız
Umarım buna gerek kalmazAkbaba için iyi 1 lakap bul rts.
4 Milyon Tl + şampiyonlukta bonus.
bu adama daha fazlası verilmemeli.
o rakamı isteyecek ne vermiş geldiğinden beri onu da merak ettim.
doğruysa yüzsüzlük.
Alan, Pato gibi oyuncularla görüşmeye Abdurrahim gidiyor var sen düşün hatta anlaşmışlar Abdurrahim yüzünden bozulmuş söylentileri vardıMaalesef Batıya açılan pencerenin vizyonsuz yönetiminin penceresi o kadar.O yüzden bir yandan da diyorum aman elimizdeki oyuncuları felan satmasinlar,iyi iler tutar bir defans hattımız var (bu ligde o bile yetiyor tepeye oynamak için bazen) bari onu bozmasinlar.
gecen sene ya
andersson kolne satmislar bu sene baktim şimdi
kenar toplarinda falan baya firsatcilik yapip sizip ayak falan uzatiyodu iyi oynamistiBiraz genc olsa ve pahali olmasa, bizde görmeyi isterdim. Burayada yazmistim sanki.
Adamlarin gecen sistemi, Anderssona uzun top atip, onun rakipleri ezmeke bagiliydi. O olmazsa allah yardimcimiz olsun taktikine benziyordu.
Doğru sistemde oynatırsan harika bir oyuncu ama 1 rolü sadece çok iyi oynayan bir oyuncu geride tek 6 oynayınca sadece faydalı oluyorEkli dosyayı görüntüle 107044
Nzonzi'ye bir bakayım dedim de bu adam hala iyi mi yoksa kötü mü anlamadım
kenar toplarinda falan baya firsatcilik yapip sizip ayak falan uzatiyodu iyi oynamisti