Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her elini kalbine götürüp poz veren cimbomun çocuğu oluyor..

Emre Akbaba'ya 200,300 Bin TL'den fazlasını vermek akıl tutulmasıdır.

Sekidika etebo falcao gitmeden yabanci alamiyoruz

Opera Anlık Görüntü_2021-01-05_004443_tr.whoscored.com.webp

Nzonzi'ye bir bakayım dedim de bu adam hala iyi mi yoksa kötü mü anlamadım

4 Milyon Tl + şampiyonlukta bonus.

bu adama daha fazlası verilmemeli.

o rakamı isteyecek ne vermiş geldiğinden beri onu da merak ettim.

doğruysa yüzsüzlük.

çok verimsiz. bize geldiğinden beri ligde 6 golü 5 asisti var. hatayspor'daki eleman sadece 2 haftada attı bu kadar golü.

skoruyla ölçülemeyecek bir katkısı olduğu da iddia edilemez. bence herhangi bir şekilde kontrat verilmemesi gerekiyor.

Maalesef Batıya açılan pencerenin vizyonsuz yönetiminin penceresi o kadar.O yüzden bir yandan da diyorum aman elimizdeki oyuncuları felan satmasinlar,iyi iler tutar bir defans hattımız var (bu ligde o bile yetiyor tepeye oynamak için bazen) bari onu bozmasinlar.
Alan, Pato gibi oyuncularla görüşmeye Abdurrahim gidiyor var sen düşün hatta anlaşmışlar Abdurrahim yüzünden bozulmuş söylentileri vardı

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biraz genc olsa ve pahali olmasa, bizde görmeyi isterdim. Burayada yazmistim sanki.

Adamlarin gecen sistemi, Anderssona uzun top atip, onun rakipleri ezmeke bagiliydi. O olmazsa allah yardimcimiz olsun taktikine benziyordu.
kenar toplarinda falan baya firsatcilik yapip sizip ayak falan uzatiyodu iyi oynamisti

Biri cikip gondermeden alamiyoruz derse, bu donemde boka gitti.Zaten 25 gun.Daha sen gonderilecekler icin anlasmadiysan kimse senin futbolcu satmani beklemez

kenar toplarinda falan baya firsatcilik yapip sizip ayak falan uzatiyodu iyi oynamisti

bizde kenar topu olmadığından işe yaramaz. bekler öylesine içeriye top atıyor arada bir.
sadece forvet derdimizi çözmez. kanatları güçlendirmek lazım. hatta bir hakkım olsa forvetten evvel kanat transferini seçerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt