Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvete Giovanni Elber gibi Roy Makaay gibi adam lazım. Yanınada Litmanen gibi biri gelirse tadından yenmez

Forvete Giovanni Elber gibi Roy Makaay gibi adam lazım. Yanınada Litmanen gibi biri gelirse tadından yenmez
F75DB5D5-12F8-433D-A0E3-C36FD07CDA81.webp

bugün 2 tane transfer açıklanması lazım ama yönetim yine uyur

Benim bildiğim bu sene uyduğumuz takdirde kalkıyor..

Yanlis biliyorsam bilgilendirir misiniz?

Bu dediğin tevatür mü? y.anlasmasında göremedim. Google dan bakınca 21-22 çıkıyor.

Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır.

bu mu acaba

* Yapılandırma anlaşması, 2018/19, 2019/20, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarını kapsamaktadır.
* Şirketimiz, 2021/22 izleme periyodunda (2017/18, 2018/19, 2019/20 ve 2020/21 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.

Bu dediğin tevatür mü? y.anlasmasında göremedim. Google dan bakınca 21-22 çıkıyor.

bu mu acaba
Orada burada 20-21 sezonunda uyulduğu taktirde kalkılacağı söyleniyordu hani o ara da pek bakma gereği duymadim dedim bir bildikleri vardir vs. ama yanilmisim.. kusura bakmayin yordum sizi de

...................Ahmed Musa..............
Onyekuru - Belhanda - Trezeguet
..................Aytaç - Taylan................

Soyle birsey olsa yeter bana

İlk günde transfer açıklayacağımızı düşünenler mi var gerçekten? Bugün yeni görüşmelere başlıyorlardır.
Görüşmeleri geç bence daha hangi oyuncularla temasa geçilecek o bile belli değildir.

sent via GSC

önümüzdeki sezon 20-21 bitişi mi demek istedin Burkay? yoksa 21-22 mi kastın? izleme periyodu ifadesinden dolayımı sezon sonu kalkacak deniyor?
Bu devre arası son yani eksiye dusmezsek seneye Yok 4 transfer dönemi içinde 1 dönem bile eksiye düşseydik ceza parası artı 1 senede fazladan ffp olacaktı şükür olmadı o

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt