Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.261
- 7.664
- 2.568
Forvete Giovanni Elber gibi Roy Makaay gibi adam lazım. Yanınada Litmanen gibi biri gelirse tadından yenmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim bildiğim bu sene uyduğumuz takdirde kalkıyor..21-22 de bitiyor.
Forvete Giovanni Elber gibi Roy Makaay gibi adam lazım. Yanınada Litmanen gibi biri gelirse tadından yenmez
Doğru dedin rengo jimmy floyd hasselbaink yazmayı unutmuşum. Teşekkürler hatırlattığın için. Baksana duruşu bile başka adamın
Benim bildiğim bu sene uyduğumuz takdirde kalkıyor..
Yanlis biliyorsam bilgilendirir misiniz?
Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. Bu sınırlama, önümüzdeki sezonlarda bu anlaşmada yer alan operasyonel ve mali kriterlere uyum gösterilmesi durumunda 2021/22 sezonunda kaldırılacaktır.
* Yapılandırma anlaşması, 2018/19, 2019/20, 2020/21 ve 2021/22 sezonlarını kapsamaktadır.
* Şirketimiz, 2021/22 izleme periyodunda (2017/18, 2018/19, 2019/20 ve 2020/21 sezonları) UEFA başabaş hesap kriterlerine uymayı taahhüt etmektedir.
Biz hiç hata yapmadığımiz için önümüzdeki sezona kalkıyor eğer eksi ile kapatmış olsaydık bir dönemi devam ediyordu seneye deBu dediğin tevatür mü? y.anlasmasında göremedim. Google dan bakınca 21-22 çıkıyor.
bu mu acaba
Orada burada 20-21 sezonunda uyulduğu taktirde kalkılacağı söyleniyordu hani o ara da pek bakma gereği duymadim dedim bir bildikleri vardir vs. ama yanilmisim.. kusura bakmayin yordum sizi deBu dediğin tevatür mü? y.anlasmasında göremedim. Google dan bakınca 21-22 çıkıyor.
bu mu acaba
Biraz daha girse eyvah eyvah neyse
Görüşmeleri geç bence daha hangi oyuncularla temasa geçilecek o bile belli değildir.İlk günde transfer açıklayacağımızı düşünenler mi var gerçekten? Bugün yeni görüşmelere başlıyorlardır.
Hepsini güzel güzel yönlendirecek bir 10'u görüyorum...................Ahmed Musa..............
Onyekuru - Belhanda - Trezeguet
..................Aytaç - Taylan................
Soyle birsey olsa yeter bana
Hepsini güzel güzel yönlendirecek bir 10'u görüyorum![]()
Biz hiç hata yapmadığımiz için önümüzdeki sezona kalkıyor eğer eksi ile kapatmış olsaydık bir dönemi devam ediyordu seneye de
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu devre arası son yani eksiye dusmezsek seneye Yok 4 transfer dönemi içinde 1 dönem bile eksiye düşseydik ceza parası artı 1 senede fazladan ffp olacaktı şükür olmadı oönümüzdeki sezon 20-21 bitişi mi demek istedin Burkay? yoksa 21-22 mi kastın? izleme periyodu ifadesinden dolayımı sezon sonu kalkacak deniyor?