Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.718
- 16.181
- 2.228
Diagne’yi araplara kakaladığımız gibi bunu da sezon sonu kakalarız.Diyelim ki bakasetas'ı aldık. Nasıl satacağız ?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne’yi araplara kakaladığımız gibi bunu da sezon sonu kakalarız.Diyelim ki bakasetas'ı aldık. Nasıl satacağız ?

Duran top özürlüsü bir takimimiz var ve hic bir sekilde calismiyorlar antrenmanda. Adam gibi orta yapsan birinden biri gol olur. Son dakikada Saracchi serbest vurus kullaniyor, bizde zerre ümit yok gol olabilecegine dair.
Iddiaaya girelim mi? Visca bir suru mac alir fenerde irfan da sinif atlatirOlamazlar.![]()
bize gelince bu adam sut falan cekmez
Direkt sampiyon olurlar sakasi yok.
Kaldı ki Onyekurunun geleceği bile şüpheli. Ben açıkçası inanmıyorum geleceğine.Bu yönetimin Onyekuru dışında bizi tatmin edecek bir transfer yapacağına inanan Polyannanın akrabasıdır.
Üstad 2 maç sonra fenerin hocası kovulacak. Yeni hoca avrupalıysa sistem deneyecek, vakit yetmeyecek. Hem irfan en az 10m visa 6m vardır.Iddiaaya girelim mi? Visca bir suru mac alir fenerde irfan da sinif atlatir
Anadolu ve basak bize gelince 10m eurodan aciyor kapiyi fenere gelince bir sekilde anlasiyorlarKadro dışı biraktiklari mevcut maaş yükü 2miyon olan 35 yaşındaki adamı mı teklif etmisler.
Emre akbaba+Ömer Bayram + babel+falcao +3 milyon verelimde bize salsinlar bari.
Yuruyun gidin lan. Alanyaya para kazandirmaya bakiyorlar.ÖZEL - Galatasaray’da Abdurrahim Albayrak, Alanyaspor yönetimiyle görüşerek Salih Uçan ve Bakasetas’ı bizzat istedi.
Sarı kırmızılıların, önümüzdeki günlerde 2 oyuncu için resmî teklif yapması bekleniyor.
Galatasaray, Salih Uçan’ı sezon sonu değil devrede bitirmek istiyor https://t.co/aRMCLgxHLk
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben alirlarsa dedim, biz kazanamadik kovmazlar eroluÜstad 2 maç sonra fenerin hocası kovulacak. Yeni hoca avrupalıysa sistem deneyecek, vakit yetmeyecek. Hem irfan en az 10m visa 6m vardır.
Alanya maçı hakemsiz geçerse gider.Ben alirlarsa dedim, biz kazanamadik kovmazlar erolu
Cogunlugu kronik sakat, digerleri ise yaramaz malesefsüper lig'de 15 mac oynandi. 15*90=1350 dakika
ligde en fazla forma giyen 4.oyuncumuz luyindama ve bu adam 881 dakika forma giymis
bu da toplam sürenin %65inde forma giydigini gösteriyor
en fazla süre alan top3: marcao-kilinc-taylan.
bu takimin oyunculari bitik arkadaslar, bitik. huzurevi gibi olduk. 40 haftalik ligde bol bol mac oynayip kendilerine gelirler diyorduk ama hepsi arazi oldu
Fenerbahçe 1 milyona oyuncu satıp kağıt üzerinde 15 milyon gösteriyor, bizimkiler , 5 milyona 5 taksitle diagneyi alıp kağıt üzerinde 13 gösterip kasimpasayla ortaklaşa para cukkaliyolarAnadolu ve basak bize gelince 10m eurodan aciyor kapiyi fenere gelince bir sekilde anlasiyorlar
Erol Kasımpaşa yi atlatsa hafta içi alanya çakacak bunlara Erolun sezonu tamamlaması sürpriz olur.Ben alirlarsa dedim, biz kazanamadik kovmazlar erolu
Direkt sampiyon olurlar sakasi yok.