Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakasetas'ın 5 milyon euro çıkış bedeli var.

3.5 milyon euro artı Sekidika.

Ben Alanyaspor olsam hayatta kabul etmem de belki vardır bunun piyasası.

Bana göre Bakasetas alınmamalı o ayrı. Iyi futbolcu fakat daha genç oyunculara yönelmemiz şart.

Eğer terim şapkadan taylan antalyalı yi çıkarmasa orta saha yoktu düşünün takimda..Taylan sakatlansaydi sezon içinde mac kazanamazdık büyük ihtimal..Içerideki antalya maçında bile arıyoruz düşünün orta sahadaki yetersizliği..

Fb de gustavo ozan tufan sosa
Bjk de atiba josef mensah dorukan
Biz de taylan ve olmasa da olur etobo..

Hâlâ aytaç kara salih ucan peşindeyiz.. O bölgeye direk oynayacak bir adam lazım..

Yazın bu takıma forvet ve kanat lazım dedik. Neymiş falçao antrenman yapıyormuş babelde varmış.
Hoca dahil şu yöneten ekip kulübün yararını düşünse.
Babel, falcao, belhanda ile anlaşır fesih ederdi.
Hadi belhanda skora katkı yapıyor onda yanılmış olalım.
Lan forvetteki ikili yok resmen ya 7 milyon euroyu çöpe atıyoruz bunu bile bile yapıyoruz. Kabul edilemez bir hareket bu.

Diğer beyni olmayanı saymıyorum herif beyinsiz falan ama çocuk gibi LPG ile çalışıyor. Biz ne yapıyoruz hep ilk cezayı ona kesiyoruz.
Hadi onu da geçtim 3 senede bu kulüp 2 tane bebeyi yetiştirip kendi istediğimiz seviyeye çıkaramadı. Ömer, Oğulcan, taylan kadar oynayacak seviyede oyuncu yetiştiremiyorsak o altyapıda kim var kim yok sözleşmesi fesih edilmeli.
Yeni gelecek yönetimden tek beklentim bu altyapıda oyuncu dahil büyük temizlik yapılmalı. Bunun için gerekiyorsa çok sağlam özel bir ekip tutup yaz döneminde hocalar ve oyuncular tüm hepsini değerlendirip vasat olan kim varsa sözleşmesi fesih edilmeli.

Ffp diye ağlıyoruz aynı yerde geziyoruz, ffp sana kulübe sponsor sokup altyapıdaki menajer ve oyuncuların kalitesini artırma demiyor. Falcaoyla babele harcadığınız 2 senelik 18 milyon Euro ile altyapı baştan inşa edilirdi.

Hepsini geçtim o parayla Florya komple baştan yenilenir üst düzey antrenman tesisi kurardın.

Gelecek olan yönetimin ilk hamlesi altyapı olmalı. Gerekiyorsa cebinden bir kuruş harcamayıp Redbull ile anlaşıp altyapıya sponsor alacak. Bunun için senelik stad reklamı bile harcanabilir. Türktelekom yerine Redbull yazsın. Mahmut efendi kahve de yazablir sorun yok önemli olan çok muhteşem bir tesis kazanmak.

Bizi yöneten adamlardan transfer beklentim yok benim. Adamların seviye onu bunu izliyoruz oğlum biz haalandı bilen keşfettik diye takılıp oğulcanının falan 5 sene peşinde koşmak.

6 ay sonra 28 yaşında olacak Bakasetas'ı alıp ne yapacağız?
Sonraki satışı olmayan yabancı almayın şu takıma gidip 3-4 verecekler bir de euro 9 tl kimsenin haberi yok galiba.

Üstelik bizim sistemde nerede oynayacak Bakasetas? biz tek 6 ve çift iç oyuncusu ile oynuyoruz. Bakasetas iç oynamaz adam yardımcı forvet Alex gibi.

Berat ts , Bilal Ceylan ve Mehmet Özcan ı da bjk almak üzereymiş
Bursalı çocuklar ile dorukhanı da şikeciler kapar bu gidişle

Anlaşılan yabancı kontenjanına karşı iş yapabilecek tüm yerlileri birer birer kaptıracağız ve yine Ömer’e Akbabaya kalacağız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bıktım artık iç geçmiş futbolcu eskilerini izlemekten. Bıktım artık canı isteyince oynayan takımı izlemekten. Bıktım artık takımı bu hale getirenlerden.

6 ay sonra 28 yaşında olacak Bakasetas'ı alıp ne yapacağız?
Sonraki satışı olmayan yabancı almayın şu takıma gidip 3-4 verecekler bir de euro 9 tl kimsenin haberi yok galiba.

Üstelik bizim sistemde nerede oynayacak Bakasetas? biz tek 6 ve çift iç oyuncusu ile oynuyoruz. Bakasetas iç oynamaz adam yardımcı forvet Alex gibi.
Ceza sahası dışından şut çekme özelliğini köreltip 3 ay sonra söveceğiz

15 hafta geçti bu takımda bir tane bile kafa golü atan adam yok. 21 takımdan sadece biz ve Kayserispor kafa golü atamamış. Kapalı savunmaymış falan hikaye duran toptan bir tane gol at bakalım o savunma kapalı mı açık mı oluyor.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öle deme kafa toplarında en iyi takım biziz ki fati hocam dün emretmiş resmen kenarlara gidin orta yapın içerde Oğulcan var hava toplantının usta ismi her topu içeri zımbalar diye.

Ben hayatımda bu kadar malca bi anlayış kusura bakmayın da az gördüm

Hoca hep suçu ona buna atıyor ilk yarı tek kale oynuyorsun luyindama donk sahada ikisinden biri çıkar emre akbaba yada keremi alsa belki işi çözecekti zaten her maç belhanda yüzünden 10 kişi oynuyoruz oyuncu değişiklikleri de geç gelince oyun kontrolünden çıkıyor .
Bu Antalyaspor geçen hafta 6 gol yemiş sen pozisyona giremiyorsun ilk 11 inden dünkü 11in çoğunu sen aldırdın Okan saracci marcao luyindama Oğulcan falcao sekidika emre kilinc arda .Belhanda manevi oğlun .duran top çalışmıyorsun sonra Antalya kapandı kapanacak tabi ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt