İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
aytaç iyi değil namet veya cumhuriyete yönelelim derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muric 3 gol atsa bile , iyi kötü topcudur, Diagne futbolcu bile değil 2,5 maaş veriyorsun adama , alan takım en az 3 vermesi lazım , 13 milyona +20 gol atacak 2 santrafor almak vardı ama biz genelde başkaları faydalansın diye oyuncu alırız sen öde club brugge faydalansın sen öde Ajax faydalansın, Babel sen öde Karagümrük faydalansın Jimmy, sen öde Kayseri faydalansın , eğer ki adem büyüğe bonservis yada yüksek yıllık ödemiş olsaydık şuan yıllığını biz ödüyorduk muhtemelen17 milyona muriç çöpünü satan yönetimden 30 gol atmış adamı murdar eden yönetim. Yalan gerçek sen de yapacaksın ,yapamıyorsan boş eski Türkçe laflar ile laf salatası yapmakla başkan olunmuyor
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yerlerine 32 yaşlarında 3,4 yıl sözleşme yapabileceğimiz iki stoper bulmalı önce ligimiz öncelikmarcao ve luyindama satilmali.
o yüz inan yok onlarda, yüzü geçtim Albayrak mükemmel ötesi bı transfer şeklinde sevinçle açıklarAytaç’ı direk açıklarsak çok küfür yeriz dediler.
marcao ve luyindama satilmali.
Dun ceza mi aldin sen?@Alper Altun abi dün kimi tahrik etmişim? Bir daha tahrik edeyim isim verirsen eğer hoşuma gitti
Evet abiDun ceza mi aldin sen?

Seni cik cik öttürürüm adam ol demissin birisine o da cezali gozukuyor gerci.Evet abi
Kimi tahrik ettiysem bi daha etmek istiyorum![]()
Dedi ki buna penaltı diyen fenerlidir. Ben de cik cik öttürürüm dedim arkadaşa. Tahrik olduysa fenerlidir. Tahrik eden o amaSeni cik cik öttürürüm adam ol demissin birisine o da cezali gozukuyor gerci.![]()

Dedi ki buna penaltı diyen fenerlidir. Ben de cik cik öttürürüm dedim arkadaşa. Tahrik olduysa fenerlidir. Tahrik eden o ama![]()