Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Muslera - Linnes - Donk - Marcao - Saracchi - Taylan - Irfan Can - Belhanda - Onyekuru - Feghouli - Niasse
nasi
vizyonsuz 1 ilk 11
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera - Linnes - Donk - Marcao - Saracchi - Taylan - Irfan Can - Belhanda - Onyekuru - Feghouli - Niasse
nasi
Gayet makulBelhanda+Diagne+ Fatih Özturk+ Emre Akbaba+ Sekidika+Babel karşılığı İrfan i alabiliriz
Envoyé de mon iPhone 12 Pro Max en utilisant Tapatalk
İslesiy bu şekilde bende biliyorum ama yönetim fatih hocanin istediği hicbirseyi bilerek yapmıyor yazında yapmadı şimdide yapmayacaklar şu an tek düşünceleri içerde olan paralarını koparmakGörüşmeleri yönetim yapmıyor. Fatih hoca ve scout ekibi araştırıyor, Şükrü Hanedar ön görüşmeleri menejerlerle Fatih hocanın direktifleriyle yapıyor. Yönetim en son aşamada Fatih hocanın listeyi vermesiyle başlıyor kulüple görüşmeye.
Monaco sakatlanmıs at misali kafasına sıkar, 3 milyona satmaz dusuncesındeyım.3m Euro bedava hadi inşallah
Hayırlı olsun deriz bizde Kral
Fatih hoca oğlunu asla takasta kullanmaz musleradan sonra en vazgeçilmez adamı fasli
Doğru, geçen sezon geldiğinde sıtma olması çok etkilemişti, toparlayana kadar lig bitti nerdeyse. Bazen diyorum hep aynı isimler, topçu mu kalmadı, ama en azından kulübü ve hocayı tanıyorlar, para da yok bonservis verecek. Kaldık yine ilk devre top görmemiş topçulara.seriyi bilmem de onye bu sefer daha çok katki saglar bence
Abi sende seri'yi beğenir misin ?Seriye bonservis falan ödemeyiz.
Maaş da maks 1.5 olur.
Hoca istiyorsa da kalanlar boş yapmasın.