Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Su Diagne, Belhanda, Feghouli neredeyse 30 yasındalar. Gel gör ki sanki altyapıdan beri bizdeler gibi hissediyorum

Bıktım vallahi ya seri ve onyekuru gelse ne olacak bu adamların katkı vermeye başlaması falan 33-34. haftayı bulur. Açık açık desinler biz beceriksiziz kimseyi alamıyoruz diye de kimseyi beklemeyelim

SERİ-LEMİNA beraber oynayınca birbirini bozuyordu, şimdi gelipte TAYLAN'ın oyunu da bozulmasın...
Çıkamıyorum denklemden, birde FULHAM bu adama 30 Miyon euro ödedi bize satın alma 18 Milyon Euro koydurttu şimdi bedavaya mı verecek...

Bizde en büyük hata transfer dönemleri çok uzun maksimum 15gun yapacaksın aldın aldın alamazsan bak.basinin caresine

Herkes onyekuruya seviniyor sol açık da onyekuru olacak ise yedeği Babel arda olur
Kerem im önü tamamen kapanır Türkiye kupası için demeyin bu üç oyuncunun formda kalmasi için onlarda oynamalı .O yüzden kerem sekidika ozornafor Ali yavuz kiralık gönderilmek zorunda Bursaspor ile anlaşmaliyiz Ali akman ,İsmail cokcalis en azından bu ikisini almalıyız Bursaspor da iddiasından kopmaz bizde eksiklerimizi en azından kapatmış oluruz .
Net bir forvet lazım seri gelecek ise hoca 4-2-3-1 oynayacak büyük ihtimalle
Yedek sağ bek gerçek bir on numara sağ açık ve forvet gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt